Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

De mooiste TV die je niet ziet

QLED TV is de nieuwe revolutie van Samsung die nu nog verder ontwikkeld is! De nieuwe beeldtechniek waarbij het kleurvolume 100% is waardoor je favoriete serie nog levensechter is. De nieuwe QLED TV heeft ook nog eens een Ambient Mode waardoor je televisie nooit meer een zwart vlak hoeft te zijn . QLED TV’s zijn dé stijlvolle oplossing voor de toekomst.

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet.

Voorbij zijn de tijden waarin de TV een groot zwart obstakel vormde in jouw woonkamer. Samsung is erin geslaagd een TV te ontwikkelen die een comfortabele kijkervaring biedt, zelfs als hij uitstaat. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kun je nu al je apparaten handig aansturen met één afstandsbediening. Met al deze innovaties past de nieuwe QLED TV 2018 helemaal in je interieur.

Ontdek meer

Intens heldere kleuren

Met HDR, een nieuwe beeldtechnologie die ervoor zorgt dat je waarheidsgetrouw beeld krijgt, zie jij alle details haarscherp en altijd met de juiste belichting en kleuren.

100% kleurvolume

Nog nooit is het kleurvolume zo hoog geweest. De nieuwe Samsung QLED TV’s hebben een kleurvolume van 100%. Hierdoor worden alle getoond zoals de filmmaker ooit bedoeld heeft. Ook beschikt elke QLED over Contrast Elite. Door deze speciale antireflecterende laag is er geen storende reflectie van licht. Je kunt nu dus jouw televisie plaatsen waar jij maar wilt!

Aanbod bekijken

De stijlvolle oplossing

Hang de televisie als een schilderij tegen de muur met de No Gap Wall-Mount. Deze wandbeugel zorgt ervoor dat je de TV naadloos tegen de muur hangt en kan 15 graden gekanteld worden. Deze wandbeugel is optioneel.

Ambient mode

Met de nieuwe Ambient mode bepaal je zelf hoe je TV er uit ziet als deze uitstaat. Vandaag de dag kijken we nog steeds graag TV en het liefst op een groot scherm maar we zien hem liever niet. Laat hem opgaan in je huiskamer door de TV de kleur van de muur aan te laten nemen. Of kies er juist voor om je favoriete kunst te tonen. En met de ingebouwde omgevingssensor past de TV zich aan het omgevingslicht aan.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...