Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Kies je Maat

Samsung 75RU7100

De Samsung RU7100 levert levendig en realistisch beeld. Zelfs in de donkerste en lichtste scènes zijn alle details goed zichtbaar, dankzij HDR. Geniet met het grootste gemak van alle streamingsdiensten met de handige Smart Hub of sluit je soundbar of smartphone aan op de TV via Bluetooth en luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek! Dankzij de One Remote Control ligt er slechts één afstandsbediening op de salontafel.

Specificaties

  • 4K UHD | HDR
  • One Remote Experience
  • Clean Cable Solution
  • Smart Hub
  • Apple iTunes & Airplay 2
  • SmartThings
  • Bluetooth

4K UHD Processor

De Ultra HD Processor is een chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt. Hij verwijdert ruis uit het beeld, maakt de randen scherper en brengt de kleinste details haarscherp in beeld. Dit zorgt voor een prachtige beeldkwaliteit! 

Samsung RU7100 - UHD processor
Samsung RU7100 - HDR

HDR

HDR zorgt voor een intense helderheid waarmee elk detail kan worden weergegeven, zowel in lichte als donkere scènes. Met HDR worden de beelden veel realistischer en natuurlijker. De helderheid is veel hoger, de kleuren dichter bij de realiteit en het contrast veel intenser.

Ultra Slim Design

Het moderne design van de Samsung RU7100 zorgt voor een strakke afwerking van de TV. Ook alle kabels worden netjes weggewerkt, dankzij het kabel management systeem geïntegreerd in de voet van de TV.

Samsung RU7100 - Ultra slim design
Samsung RU7100 - Smart TV

Smart TV

Snel en eenvoudig toegang tot al je entertainment en contentdiensten, en dat met één afstandsbediening. De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streamingdiensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is. Jouw favoriete serie op Netflix start je in één seconde op.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Samsung UE75RU7100
Merk Samsung
Beeldscherm LED
Resolutie 4K
Smart Ja
Smart Platform Tizen
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen
Ondersteunde HDR formaten HDR10, HDR10+, HLG
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A+
Kleur Zwart
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Opnemen via USB
Serie 7000
Maat 75 inch - 190 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) Incl. voet: 105,6 x 168,4 x 35,6 cm
Beeldkwaliteit index 50 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...