Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Samsung Smart TV

Eindelijk een TV die jou begrijpt! Met een Samsung Smart TV kun je meer dan alleen televisie kijken. Verbind je Samsung Smart TV met het internet en geniet van een wereld vol online entertainment.

Samsung Smart Hub

Met de vernieuwde Smart Hub van Samsung Smart TV krijg je direct toegang tot al jouw entertainment, allemaal met één druk op de knop. Met de Smart Hub heb je de beschikking over verschillende toepassingen waardoor het lijkt alsof je meerdere televisies in één hebt. Deze grotere hoeveelheid content is onderverdeeld in handige panelen waar je snel en eenvoudig doorheen kunt navigeren. Zo heb je direct toegang tot je favoriete content. Ook krijg je met S Recommendation diverse aanbevelingen op basis van je Smart TV kijkgedrag.


Smart TV Multi-link screen & Instant On

Bekijk meerdere schermen tegelijkertijd dankzij Multi-Link Screen. Hierdoor kun je tv-kijken en bijvoorbeeld tegelijk over het internet surfen en diverse apps gebruiken. Afhankelijk van het model Samsung Smart TV kun je twee tot vier schermen tegelijk bekijken.
Nooit meer wachten totdat je Smart TV opgestart is. Samsung televisies zijn namelijk voorzien van Instant On. Binnen maar liefst twee seconden is je televisie gebruiksklaar.

Smart TV Football Mode

Bekijk je favoriete voetbalwedstrijden in optimale beeldkwaliteit en geluidsinstellingen. Je Samsung televisie slaat automatisch de belangrijkste momenten op zodat je deze in de rust of na de wedstrijd eenvoudig terug kunt kijken. Ook kun je met Smart TV gebruikmaken van de zoomfunctionaliteit om bijvoorbeeld te ontdekken of de bal wel of niet over de achterlijn is geweest.

Aanbod bekijken

Samsung Smart Control

Met Samsung Smart Control beleef je een betere entertainment-ervaring. De afstandsbediening is voorzien van een touchpad met een verbeterde sensitiviteit en bewegingsherkenning. Beide zorgen voor een betere bediening van de Smart Hub cursor op je TV.

Samsung Gesture Control

Je hebt voor Samsung Smart TV geen afstandsbediening meer nodig dankzij de Samsung Gesture Control. Bestuur je Samsung televisie met een totaal andere beleving. Bedien je televisie door middel van enkele handgebaren. Navigeren doe je bijvoorbeeld door met een open hand te bewegen en selecteren door je hand dicht te knijpen. Met een paar swipes ga je door het complete Smart TV-menu.

Aanbod bekijken

Samsung Smart TV Voice Control

Bedien je Samsung televisie met je eigen stem. Dankzij de Voice Control functionaliteit is het nu nog gemakkelijker om je Smart TV te bedienen. Open het search-veld en vertel je televisie waar je naar op zoek bent. Hierbij is één woord voldoende om jouw favoriete app, film of website te vinden. Daarnaast werkt Voice Interaction een stuk sneller dan typen.

Samsung Smart Evolution

Dankzij Samsung Smart Evolution kun je je televisie in de toekomst zeer eenvoudig upgraden. De Evolution Kit zorgt ervoor dat je TV-software en Smart TV-toepassingen een upgrade krijgt, zoals bijvoorbeeld de vernieuwde Smart Hub en de verbeterde Smart Interaction. Plaats de Evolution Kit aan de achterzijde van je televisie en geniet regelmatig van upgrades van de software van je Samsung Smart TV.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...