Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos Beam wit

Kies je Kleur

Sonos Beam Wit: Stijlvolle soundbar

Sonos komt met een nieuwe soundbar, de Sonos Beam. Deze geavanceerde soundbar produceert prachtig geluid, waar je ook naar luistert. De Beam is makkelijk te bedienen door middel van Voice Control, 5 microfoons detecteren jouw stemgeluid, ook al staat de muziek aan. Stream van meer dan 50 ondersteunende muziekdiensten, en zo heb jij altijd jouw favoriete muziek bij de hand. 4 ingebouwde woofers en een tweeter zorgen voor perfect gebalanceerd geluid, en de soundbar is makkelijk draadloos uit te breiden met meer optionele speakers voor een bioscoopwaardige surround Sound.

Specificaties

  • Speelt muziek, tv, film en meer af
  • Spraakversterking voor heldere gesprekken
  • Eenvoudige aansluiting
  • Airplay 2 beschikbaar
  • Ingebouwde Google Assistant

Makkelijk in gebruik

De Beam van Sonos is makkelijk te bedienen, en dat kan op meerdere manieren. Sonos werkt met de Google Assistent, zodat jij je muziek kunt bedienen, antwoord kunt krijgen op vragen, dagelijkse taken kunt uitvoeren en meer - gewoon, met je stem. Ook is het mogelijk om de Sonos Beam te bedienen via de Sonos app, Airplay of de app van je favoriete muziekservice. Kies welke optie voor jou het makkelijkst is en binnen een mum van tijd ben jij aan het genieten van de mooiste klanken.

Sonos Beam - Google Assistant

Geavanceerde Beam

De Sonos Beam is een geavanceerde soundbar. 4 full range woofers en een tweeter brengen een prachtige balans aan in de klanken, en je kunt ook de spraakversterking aanzetten om dialogen helder en duidelijk te beluisteren. Kijk je 's avonds laat naar de TV dan schakel je simpel de nachtmodus in en zo houd je het lekker stil in huis.

Surround

De Beam van Sonos is eenvoudig draadloos te verbinden met meerdere optionele speakers. Creëer op deze manier jouw eigen home cinemasysteem en waan je in jouw favoriete film, of laat je meeslepen door de muziek van jouw favoriete artiest.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos Beam wit
Merk Sonos
Type audio Soundbar
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom
Kleur Wit
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen Airplay, Bluetooth, HDMI, LAN, Netwerk, WIFI
Draadloze speaker Ja
Kanalen 5.1
Vermogen 200 Watt of meer
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Geweldig geluid ”
Beoordeling door Jeroen (geplaatst op 22-11-2018)
`Deze sonos beam heeft een prachtig geluid en kan je heel makkelijk met de sonos app bedienen. Ook is het mogelijk op er een ander apparaat zoals de play 1 erbij te koppelen.
Back to top
  Loading...