Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos BOOST: Zodat je geen bridge meer nodig hebt

Sonos BOOST is "het meest krachtige draadloze product" dat Sonos ooit gemaakt heeft: twee keer krachtiger dan BRIDGE. Het draadloze zendvermogen van de Sonos BOOST is hiermee even sterk als dat van dure wifi-routers die op bedrijfscampussen gebruikt worden. Met de drie antennes die het apparaat rijk is, wordt het signaal in alle richtingen - door muren en plafonds heen - uitgestraald, zodat je overal een perfect bereik hebt voor je Sonos-speaker. De interferentie van andere apparaten, zoals telefoons en babyfoons en huishoudelijke apparaten, maar ook de belasting van het streamen van video's of online gamen, wordt geneutraliseerd. Zo geniet jij van het beste geluid, de ultieme betrouwbaarheid van je netwerk en de perfecte muzikale beleving.

Specificaties

  • Boost: vergroot het bereik en de betrouwbaarheid van je draadloze netwerk
  • Zeer krachtig zendvermogen
  • Ultieme muzikale thuisnetwerk
  • Eenvoudige installatie

Werkt vlekkeloos

De Sonos BOOST is extreem gebruiksvriendelijk: je hebt eigenlijk alleen de ronde knop aan de zijkant van het apparaat nodig om de verbinding in gang te zetten. Met de Sonos-app verbind je al je Sonos-speakers met elkaar, en kun je per kamer in huis aangeven wat je wil luisteren. De BOOST zorgt er vervolgens voor dat je in elke uithoek van je huis de beste verbinding hebt: voor de ultieme muziekbeleving.

Waarvoor gebruik je de Sonos BOOST?

Als je draadloze netwerk zwaar belast wordt (zwaar internetgebruik zoals het streamen van video's en het spelen van games), dan kan dit de netwerkverbinding belemmeren. De BOOST zorgt ervoor dat er een eigen draadloos netwerk ontstaan, speciaal voor jouw Sonos-speakers. De drie draadloze antennes van de Sonos Boost zorgen voor een feilloze ontvangst door muren en plafonds heen, zodat elke kamer van je huis een perfecte verbinding geniet.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos BOOST
Merk Sonos
Type audio Versterker
Kleur Wit
Draadloos Nee
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Draadloze speaker Nee
Vermogen totaal Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...