Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos CONNECT

Sonos CONNECT
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Sonos Connect: voor een muziek streamend systeem!

Met Sonos Connect maak je van je stereo of home cinema een muziek streamend systeem! Niet alleen stream je alle muziek ter wereld naar je stereo, ook bedien je alles met je smartphone of tablet en geniet je van een draadloze, eenvoudige installatie. De Sonos Connect beschikt naast het draadloos streamen van muziek ook over andere functies. Zo kan je het volume regelen of het geluid uitschakelen met de volumeknop op het voorpaneel. Ook is de Sonos Connect als wekker te gebruiken. Stel de wekker in en je wordt gewekt door je favoriete muziek, er zit zelfs een sluimerknop op. De Sonos Connect is voorzien van een eenvoudige installatie. Steek de stekker in het stopcontact en sluit de speakers aan. De Sonos Connect kan alleen in combinatie met andere Sonos spelers gebruikt worden.

Specificaties

  • Streaming audio
  • Verbinding WIFI
  • Draadloos streamen
  • Te bedienen met de Sonos app

Connect: passend bij je geluidsinstallatie

Deze Sonos Connect past bij je favoriete geluidsinstallatie. Je integreert je home cinema set of andere audioapparatuur eenvoudig in het Sonos Music System. Dankzij de digitale uitgangen geniet je van superieure geluidskwaliteit en kan je de toon- en volumeregeling voor elke kamer afzonderlijk instellen.

Draadloos genieten met Sonos

Zet de CONNECT van Sonos overal in huis neer, zodat je overal in huis van draadloze muziek kan genieten. De Sonos Connect brengt een eigen draadloos netwerk tot stand waarmee wordt gezorgd voor een groot bereik en de superieure prestaties die nodig zijn om muziek in het hele huis af te spelen.

Bedien alles met je smartphone of tablet

Met de gratis Sonos Controller voor Android, iPhone en iPad kan je de CONNECT bedienen en muziek selecteren uit de verzameling op je computer of het internet, allemaal vanuit de palm van je hand. Download de apps gratis in de iTunes App Store of Android Market.

Toegang tot alle muziek ter wereld

Met Sonos heb je geen computer meer nodig om muziek te kunnen luisteren. Met Sonos heb je namelijk directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder deze eerst te moeten rippen, downloaden of een computer in te schakelen. Luister naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts en dat allemaal gratis.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos CONNECT
Merk Sonos
Type audio Versterker
Kleur Wit
Draadloos Nee
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Draadloze speaker Nee
Vermogen totaal Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
“sonos connect”
Beoordeling door Robert Viool (geplaatst op 05-04-2016)
Werkt uitstekend en makkelijk aan te sluiten.
Back to top
  Loading...