Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos CONNECT AMP

Sonos CONNECT AMP

Met Sonos CONNECT AMP maak je van je stereo of home cinema een muziek streamend systeem en dat met een versterkingsvermogen van 55 Watt! Niet alleen stream je alle muziek ter wereld naar je stereo, ook bedien je alles met je smartphone of tablet en geniet je van een draadloze, eenvoudige installatie. De Sonos Connect AMP kan alleen in combinatie met andere Sonos spelers gebruikt worden.

Specificaties

  • Digitale versterker
  • Creëert een muziekstreamend systeem van je speakers
  • Werkt via wifi
  • Ondersteunt o.a. Spotify, Deezer en Soundcloud
  • Te bedienen met de Sonos-app

CONNECT AMP digitale versterker

Deze Sonos CONNECT AMP heeft een ingebouwde krachtige digitale versterker waarmee hij grote en kleine speakers aandrijft met 55 Watt per kanaal. Je geniet puur van alleen de muziek, want dankzij de radiale koeling werkt de Connect AMP heel stil. Verder is de toon- en volumeregelaar voor elke kamer afzonderlijk instelbaar.

De ultieme muziekbeleving met Sonos

Zet de CONNECT AMP van Sonos overal in huis neer, zodat je overal in huis van draadloze muziek kan genieten. De CONNECT AMP brengt een eigen draadloze netwerk tot stand waarmee wordt gezorgd voor een groot bereik en de superieure prestaties die nodig zijn om muziek in het hele huis af te spelen. Ook heb je de mogelijkheid om in verschillende kamers dezelfde muziek af te spelen of juist in elke kamer een ander nummer. Je kan het Sonos-muzieksysteem kamer voor kamer draadloos uitbreiden, en hier heb je dus geen kabels voor nodig.

Alle muziek ter wereld

Met Sonos heb je geen computer meer nodig om muziek te kunnen luisteren. Met Sonos heb je namelijk directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder deze eerst te moeten rippen, downloaden of een computer in te schakelen, allemaal dankzij de complete Sonos-app. Luister naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts en dat allemaal gratis.

Andere functies van de CONNECT AMP

De Sonos CONNECT AMP beschikt naast het o.a. draadloos streamen van muziek ook over andere functies. Zo kan je het volume regelen of het geluid uitschakelen met de volumeknop op het voorpaneel. Ook is de Sonos CONNECT AMP als wekker te gebruiken. Stel de wekker in en je wordt gewekt door je favoriete muziek, er zit zelfs een sluimerknop op. Ook kan je muziek programmeren.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos CONNECT AMP
Merk Sonos
Type audio Versterker
Kleur Wit/Grijs
Draadloos Nee
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Draadloze speaker Nee
Vermogen totaal Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
“Connect Amp”
Beoordeling door Bob de Laat (geplaatst op 11-08-2014)
Heb onlangs de Connect Amp gekocht bij de televisiewinkel in aanvulling op diverse Sonos 3 & 5 om met mijn eigen speakers erop aangesloten nog meer geluid te kunnen produceren & op mijn saxofoon mee te kunnen spelen. Gaat geweldig: wat een mooi geluid, wat een hoog volume, wat een lust voor het oog! Niet goedkoop (ondanks wat korting) maar het geld zeker wward!
“Sonos connect amp”
Beoordeling door Gert (geplaatst op 03-08-2013)
Een paar weken de connect amp gekocht bij televisiewinkel. Door de social deal ook nog een leuke korting gehad. De amp was snel geleverd en ook snel uitgepakt. De installatie was een fluitje van een cent en binnen 2 minuten kwam de eerste muziek er uit. De amp werkt perfect en geeft een mooi geluid. Ook voor het oog is de amp een lust, hij is mooi afgewerkt en niet te fors. Ik kan de amp ten zeerste aanraden en ook televisiewinkel is een plus.
Back to top
  Loading...