Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos ONE Wit

Kies je Kleur

Sonos ONE wit: draadloze speaker

De Sonos ONE wit is de nieuwe draadloze speaker van Sonos. Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker. Sonos One wordt ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker. Breid je Home Sound System uit door de Sonos One draadloos te verbinden met Sonos- speakers in andere kamers. In de toekomst kun je met de Sonos One muziek starten en bedienen met je stem. Helaas wordt deze functie in Nederland, België en Luxemburg nog niet ondersteund. Creëer je eigen home-cinema met deze draadloze speaker. Neem twee One's en voeg daar een PLAYBAR of PLAYBASE aan toe voor perfect surround-sound bij al je films, series en TV-programma's. Ook heeft de Sonos One een eenvoudige touchbediening. De nieuwe app van Sonos heeft alles om muziek makkelijk af te spelen en te bedienen. En het witte design van de Sonos One past in ieder huis.

Specificaties

  • Draadloze speaker
  • Wi-Fi
  • Twee D-klasse versterkers
  • Ingebouwde Google Assistant
  • Touchbediening
  • 44 muziekservices beschikbaar

Google Assistant - stembediening

Bedien de Sonos One door middel van spraakopdrachten via Google Assistant. Bedien je muziek, krijg antwoord op vragen of voer dagelijkse taken uit en nog veel meer - gewoon, met je stem!  Gebruik je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. 

Touch

Met de Touch functie bedien jij zonder telefoon bij de hand te hebben de Sonos One snel en makkelijk. Tik je om het geluid harder te zetten, swipe je om een nummer over te slaan en schakel je de microfoon uit voor privacy. Een brandend ledlampje zorgt ervoor dat je altijd weet of de microfoon van je speaker actief is. Of uitgeschakeld is.

Sonos app

Onze nieuwe app heeft alles om muziek eenvoudig af te spelen en te bedienen. Gebruikers kunnen muziek sneller van de ene kamer naar de andere verplaatsen en kunnen al hun favorieten afspelen vanuit het nieuwe 'Mijn Sonos' tabblad. Met de nieuwe navigatiebalk kan er moeiteloos worden gewisseld tussen het zoeken van artiesten en het groeperen van kamers.

Vochtbestendig

Een lekker muziekje luisteren wanneer je onder de douche staat? Sonos One is vochtbestendig. Zo kun je je favoriete nummers dus ook streamen naar je badkamer of tuin. Het enige wat je nodig hebt is Wi-Fi en een stopcontact.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos ONE Wit
Merk Sonos
Type audio Versterker
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom
Kleur Wit
Afmetingen in cm (HxBxD) 16 x 12 x 12 cm
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen Airplay, Google Chrome Cast Ready, LAN, Netwerk, Spotify connect, WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Sonos ONE”
Beoordeling door Dhr. Roelofs (geplaatst op 10-10-2018)
Onlangs de Sonos ONE white gekocht ter aanvulling op de Sonos soundbar. Echt een aanrader! Geluid is nu nog mooier in onze woonkamer!
Back to top
  Loading...