Sonos PLAY3 Black

Een goed alternatief

Sonos PLAY:3 Black

Blaas het dak eraf met deze Sonos PLAY:3 Black alles-in-één speler. Dit compacte, sexy speakersysteem is in elk interieur passend. De PLAY:3 is een HiFi speakersysteem met drie drivers waarmee de hele kamer gevuld wordt met geluid. Stream je hele muziekverzameling, online muziekservices en radiostations en download de gratis app waarmee je deze Sonos PLAY:3 met je Android telefoon, iPhone of iPad bediend! Met Sonos heb je geen computer meer nodig om muziek te kunnen luisteren. Met Sonos heb je namelijk directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder deze eerst te moeten rippen, downloaden of een computer in te schakelen. Luister naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts en dat allemaal gratis.

Bekijk hier de Sonos Play:3 in het wit.

 • Hi-Fi audiosysteem
 • Kleur: Zwart met granietkleurig rooster
 • 3 digitale klasse D-versterkers
 • 5.1 Home Cinema optie (toevoegen van 1 x PLAY:3, PLAYBAR & SUB)
 • Werkt o.a. met Spotify, Deezer en Soundcloud
 • Draadloze verbinding
 • SonosNet Extender
 
 • Trueplay
 • Knoppen bovenop
 • Kan rechtop of op zijn kant worden geplaatst
 • Verpakking: Voedingskabel, ethernetkabel, gebruiksaanwijzing
 • Afmetingen (B x H x D): 16,8 x 13,2 x 16 cm
 • Gewicht: 2,6 kg

 

Sonos PLAY:3  

PLAY:3 Geluidskwaliteit

In de Sonos PLAY:3 Black bevinden zich drie geavanceerde digitale versterkers die elk gekoppeld zijn aan een van de drie luidsprekers, wat resulteert in een waanzinnig geluid in elke kamer. Dit draadloze muzieksysteem van Sonos levert puur, helder en kamervullend geluid wat perfect is voor de keuken, slaapkamer, kantoor of welke kamer dan ook.

Andere functies van de PLAY:3

De Sonos PLAY:3 beschikt naast het o.a. draadloos streamen van muziek ook over andere functies. Zo kan je het volume regelen of het geluid uitschakelen met de volumeknop op de bovenkant. Ook kan je de PLAY:3 zowel horizontaal als verticaal zetten. Zo is er in huis altijd wel een plekje op bijvoorbeeld het nachtkastje of de boekenplank.

  Sonos PLAY:3

Sonos Trueplay  

Het nieuwe Trueplay van Sonos

De Sonos PLAY:3 Black beschikt vanaf nu van het nieuwe Trueplay. Trueplay gebruikt je iPhone of iPad om de akoestiek van je kamer vast te stellen. Hoe? De speakers wordt zo getuned dat je muziek glashelder klinkt, waar je de speaker ook neerzet. Jij geniet altijd van het beste geluid dankzij Trueplay!

Eenvoudige installatie en uitbreidbaar ontwerp

De Sonos PLAY:3 is eenvoudig aan te sluiten. Zet een PLAY:3 in een kamer waar je muziek wilt, doe de stekker in het stopcontact en geniet van muziek. Het draadloze systeem van Sonos is tevens ook uitbreidbaar, waardoor je geniet van echte multi-room muziek. Ook is de PLAY:3 Black zo klein dat je hem makkelijk mee kan nemen naar bijvoorbeeld de tuin of balkon.

  Sonos PLAY:3

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos PLAY3 Black
Merk Sonos
Type audio Streaming audio
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Curved Nee
Draadloze speaker Nee
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Opvouwbaar Nee
Noise Cancelling Nee
Microfoon Nee
Bekijk volledige specificaties
“SONOS Play 3”
Beoordeling door Hugo (geplaatst op 03-10-2017)
Geweldig apparaat, goed mooi geluid en kinderlijk eenvoudig aan te sluiten. Ik had hem binnen 5 minuten aan de praat, wel moet je een muziekdatabase hebben ( deezer / spotify o.i.d. ). Top apparaat en geen gedoe met draden door het huis, ook de speaker in andere kamer plaatsen of koppelen aan andere SONOS speaker is zo geregeld. Aanrader voor iedereen die lekker muziek wil luisteren met goede bas-tonen en vol geluid ( uit één speaker )
“Sonos”
Beoordeling door Gerda de Fockert (geplaatst op 17-12-2016)
Zelf hebben we alle boxen + playbar van Sonos en deze bevallen zo goed, dat we nu onzee kinderen allebei Sonos kado geven.
“Prachtige speaker voor een mooie prijs.”
Beoordeling door Dennis (geplaatst op 07-02-2016)
Ik gebruik de Play3 in de keuken en verder combinatie met een playbar en sub. Samen met de sub en playbar is het geluid echt geweldig. Als losse speaker is de Play3 ook geen kleine jongen, er komt een lekker geluidje uit en zelfs nog redelijke lage tonen. De combo play3 en sub maakt het helemaal af. Klinkt goed met alle genres. Super product, als je eenmaal aan Sonos begint kun je niet meer stoppen voor je het weet wil je meer :)
Back to top
  Loading...