Sonos PLAY3 White

Een goed alternatief

Sonos PLAY:3 White

Blaas het dak eraf met deze Sonos PLAY:3 White alles-in-één speler. Dit compacte, sexy speakersysteem is in elk interieur passend. De PLAY:3 is een HiFi speakersysteem met drie drivers waarmee de hele kamer gevuld wordt met geluid. Stream je hele muziekverzameling, online muziekservices en radiostations en download de gratis app waarmee je deze Sonos PLAY:3 met je Android telefoon, iPhone of iPad bediend! De Sonos PLAY:3 beschikt naast het o.a. draadloos streamen van muziek ook over andere functies. Zo kan je het volume regelen of het geluid uitschakelen met de volumeknop op de bovenkant. Ook kan je de PLAY:3 zowel horizontaal als verticaal zetten. Zo is er in huis altijd wel een plekje op bijvoorbeeld het nachtkastje of de boekenplank.

Bekijk hier de Sonos Play:3 Black.

 • Hi-Fi audiosysteem
 • Kleur: Wit met lichtmetalen rooster
 • 3 digitale klasse D-versterkers
 • 5.1 Home Cinema optie (toevoegen van 1 x PLAY:3, PLAYBAR & SUB)
 • Werkt o.a. met Spotify, Deezer en Soundcloud
 • Draadloze verbinding
 • SonosNet Extender
 
 • Trueplay
 • Knoppen bovenop
 • Kan rechtop of op zijn kant worden geplaatst
 • Verpakking: Voedingskabel, ethernetkabel, gebruiksaanwijzing
 • Afmetingen (B x H x D): 16,8 x 13,2 x 16 cm
 • Gewicht: 2,6 kg

 

Sonos PLAY:3  

PLAY:3 Geluidskwaliteit

In de Sonos PLAY:3 bevinden zich drie geavanceerde digitale versterkers die elk gekoppeld zijn aan een van de drie luidsprekers, wat resulteert in een waanzinnig geluid in elke kamer. Dit draadloze muzieksysteem van Sonos levert puur, helder en kamervullend geluid wat perfect is voor de keuken, slaapkamer, kantoor of welke kamer dan ook.

Toegang tot alle muziek ter wereld

Met Sonos heb je geen computer meer nodig om muziek te kunnen luisteren. Met de Sonos PLAY:3 White heb je namelijk directe toegang tot miljoenen nummers en duizenden radiostations zonder deze eerst te moeten rippen, downloaden of een computer in te schakelen. Luister naar meer dan 100.000 radiostations, programma's en podcasts en dat allemaal gratis.

  Sonos PLAY:3

Sonos Trueplay  

Trueplay

De Sonos PLAY:3 White beschikt vanaf 10 november 2015 over het nieuwe Trueplay. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat jouw muziek net zo klinkt als het origineel! Er gaat geen detail verloren en jij hoort de muziek net zo perfect als bij de opname.

Eenvoudige installatie en uitbreidbaar ontwerp

De Sonos PLAY:3 is eenvoudig aan te sluiten. Zet een Sonos PLAY:3 White in een kamer waar je muziek wilt, doe de stekker in het stopcontact en geniet van muziek. Het draadloze systeem van Sonos is tevens ook uitbreidbaar, waardoor je geniet van echte multi-room muziek. Ook is de PLAY:3 zo klein dat je hem makkelijk mee kan nemen naar bijvoorbeeld de tuin of balkon.

  Sonos PLAY:3

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos PLAY3 White
Merk Sonos
Type audio Streaming audio
Draadloos Ja
Accu Nee
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Curved Nee
Draadloze speaker Nee
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Opvouwbaar Nee
Noise Cancelling Nee
Microfoon Nee
Bekijk volledige specificaties
“Sonos 3”
Beoordeling door Merel (geplaatst op 08-08-2016)
Afgelopen week de sonos Play 3 gehaald bij de Plasma discounter, en ik ben er erg blij mee! Super geluid en een hele makkelijke installatie. De App werkt goed en is heel duidelijk. Zeker een aanrader!!
“Sonos”
Beoordeling door Angélique (geplaatst op 08-08-2016)
Wij zijn in het bezit van een Sonos soundbar, de sub, 2x play 1 en 2x de play 3. Sonos is een geweldig soundsystem van uitstekende kwaliteit. Makkelijk in het gebruik, installatie en updates geen enkel probleem. Je moet er flink wat voor betalen maar dat is het systeem zeker waard. Ook de klantenservice van Sonos is super!!! Voor ons geen ander...
Beoordeling door Floortje (geplaatst op 01-05-2016)
Ik ben erg blij met de service! Niet alleen geeft de website uit zichzelf al de korting aan aks je 2 boxen besteld, vervolgens wordt de bestelling ook snel verwerkt en de dag erna veilig thuisbezorgd.
Back to top
  Loading...