Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos PLAY5 Black

Kies je Kleur

SONOS PLAY:5 Black

De totaal nieuwe PLAY:5 is de krachtige Smart speaker met glashelder, perfect geluid. Met het PLAY:5 audio systeem hoor én voel je alle emotie en energie die de artiest in de muziek heeft gestoken! Zo wordt de muziek die je luistert nóg adembenemender. Dankzij z'n drie krachtige woofers en compleet afgesloten vormgeving levert de Play:5 een allesomvattende bas. Zonder galm of echo's. Met SONOS Trueplay van de PLAY:5 klinkt het geluid in elke hoek van de kamer perfect!

Specificaties

  • Zes drivers met speciale versterkers
  • Werkt met Google Assistant
  • Te bedienen via de Sonos-app
  • Streaming via Wifi
  • Makkelijk te koppelen aan andere Sonos-producten
  • Vochtbestendig
  • Trueplay-tuning
  • 100 dagen geld terug garantie

SONOS Trueplay

Met SONOS Trueplay van de PLAY:5 luidspreker tune je je speaker zo dat je muziek glashelder klinkt, ongeacht waar je deze ook neerzet! Je beleeft je muziek op een dieper, intenser niveau. Trueplay gebruikt je microfoon van je iPhone of iPad om de akoestiek van je kamer vast te stellen!

Al je muziek vanaf één app!

De combinatie van de ingebouwde sensoren en slimme software zorgen voor een ultieme luisterbeleving. Met de Sonos Play:5 stream je draadloos muziek van over de hele wereld. Je iTunes bibliotheek, je favoriete muziekservices, ruim 100.000 gratis internetradiostations, programma's en podcasts. De PLAY:5 luidspreker is gemakkelijk te installeren. Download de gratis Sonos-app, volg de instructies en geniet gelijk van je muziek! De gratis Sonos-app brengt al je favoriete muziek en streamingdiensten op één plek bij elkaar.

Meerdere kamers

Heb je meerdere speakers in verschillende kamers in je huis staan? Met de Sonos Play:5 zijn de mogelijkheden eindeloos. Voeg zoveel Sonos-spelers toe aan je huis als je wilt, draadloos! In elke kamer speel je een ander nummer, of juist overal hetzelfde. Net wat je zelf wilt!

Sonos Play5 - Google Assistant

Google Assistant

Bedien Sonos handsfree met de Google Assistent op je telefoon, een Google Home-speaker of ander apparaat waarin de Google Assistent is ingebouwd.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos PLAY5 Black
Merk Sonos
Type audio Versterker
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen LAN, Netwerk, WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Sonos play5”
Beoordeling door dirk (geplaatst op 13-12-2017)
Zeer leuke aanbieding, service is goed overzichtelijke webshop en wat je van deze heren mag verwachten als autocoureur is: dat de levering ook supersnel is
“Super”
Beoordeling door Gerard Veelenturf (geplaatst op 09-12-2017)
Mooie winkel, vriendelijke bediening, mooie prijs en goed product. Kortom, zeer tevreden!
“Sonos PLAY5 Black”
Beoordeling door H. Bakker (geplaatst op 08-02-2017)
Na lang wikken en wegen heb ik op 24 januari j.l. de Sonos Play 5 aangeschaft. Ik was erg gehecht aan mijn oude hifi systeem bestaande uit grote Kef speakers aangedreven door een Marantz versterker voor prachtige geluidsweergave. Helaas nemen die speakers veel ruimte in beslag in je huiskamer een dit was soms wel een doorn in het oog van mijn vrouw. Na de Sonos play 5 in de huiskamer bij anderen gehoord te hebben, was mijn vrouw om en ik begon ook die kant op te denken. Uiteindelijk de beslissing gemaakt en luister nu met veel genoegen al weer 2,5 weken naar dit systeem. Na het apparaat ingesteld te hebben, moet ik bekennen dat de kwaliteit van het geluid niet onderdeed voor mijn oude systeem. Fantastisch wat er met dit 'kleine doosje' mogelijk was. En dan Plasma Discount zelf: een zeer klantvriendelijke onderneming. Toen zich een kleine situatie voordeed op het vlak van consument/verkoper relatie (zonder hier de details te beschrijven) en ik Plasma Discount hierover benaderde, hebben zij zonder tegenspraak de kant van de consument gekozen. Plasma Discount ook hier een 10 voor.
Back to top
  Loading...