Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos PLAYBAR

Vul elke kamer met high-fidelity-audio voor films en games met de Sonos PLAYBAR. Ervaar het overweldigende geluid van live-concerten en stream muziek van over de hele wereld. En dit allemaal draadloos. Deze soundbar is een geavanceerde alles-in-één speler en brengt HiFi-geluid naar je televisie! Daarnaast heeft de Sonos PLAYBAR een fraai uiterlijk, waardoor hij in vrijwel iedere woonkamer een stijlvolle toevoeging is! Deze soundbar is eenvoudig te installeren en werkt via je WiFi. De enige kabels die je nodig hebt zijn de voedingskabel en de optische kabel, deze worden allebei meegeleverd bij deze soundbar. Met de gratis app voor je Android, iPhone en iPad kan je de Playbar makkelijk bedienen! Al het geluid wat op je televisie is aangesloten, wordt automatisch en direct afgespeeld door de Sonos PLAYBAR!

Specificaties

  • Soundbar
  • 3.0 Home Cinema
  • Draadloze besturing via Sonos Controller App
  • Aansluitingen: wifi, SonosNet, etherpoort

Alles-in-één ontwerp van Sonos

De Sonos PLAYBAR is een alles-in-een ontwerp met een subtiele, matte speakerdoek en aluminium afwerkingen. Dankzij het praktische design kun je deze soundbar voor je tv zetten, maar ook boven of onder de tv ophangen.

Verbluffend geluid

Achter het stijlvolle design schuilt technische innovatie. De Sonos PLAYBAR heeft zes midwoofers en drie tweeters. Om het geluid zo breed mogelijk te maken zijn de linker- en rechter tweeter naar buiten gedraaid. Hij heeft de perfecte harmonie met de luidsprekers en het akoestische ontwerp dankzij de negen klasse D-versterkers. De nachtmodus comprimeert het volume zodat je niemand wakker maakt wanneer je 's avonds een keer wilt genieten.

Aansluitmogelijkheden

Sonos PLAYBAR geeft alle bronnen weer die aangesloten zijn op je televisie. Zo ook kabel, satelliet, Blu-ray en consoles. Het enige wat je hoeft te doen om de soundbar te installeren is het netsnoer in het stopcontact steken, de optische kabel aansluiten op de tv en verbinding maken met het thuisnetwerk.

Sonos uitbreidingen

Sonos PLAYBAR kan alleen gebruikt worden, maar je kan deze natuurlijk ook aanvullen met andere Sonos producten. Een Sonos SUB kan je toevoegen voor een nóg beter geluid of de draadloze PLAY:3 voor een nóg intenser homecinema-effect. Bekijk hier de andere Sonos-producten.

Bekijk volledige omschrijving
Kies jouw voordeelbundel
  • Sonos PLAY1 Black
10 % korting op accessoires

876,-

853,30

Niet op voorraad

Specificaties voor de Sonos Playbar
Merk Sonos
Type audio Streaming audio
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom, Surround modus
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen Digitaal optisch, LAN, Netwerk, WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen 200 Watt of meer
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Boven verwachting”
Beoordeling door Mike B (geplaatst op 12-01-2018)
Het geluid van de Sonos Playbar is boven verwachting goed, met name stemmen en bijgeluiden komen heel goed naar boven. Je zou als extra toevoeging de subwoofer bij kunnen kopen als je echt filmgek bent maar zonder is het geluid al fantastisch. Verder ben ik ondanks de drukte goed geholpen in de winkel.
“Sonos playbar”
Beoordeling door Charles (geplaatst op 11-01-2018)
De levering was correct verlopen, op tijd en zonder nonsenses! Er wordt goed geluisterd naar de wens van de consument en snel uitgevoerd. De waardering is een 9 waard maar het kan ook een 10 zijn. :-))
“Sonos Playbar”
Beoordeling door Leo Huisman (geplaatst op 23-12-2017)
Gekocht op black Friday, was de goedkoopste.
Back to top
  Loading...