Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos Playbase Wit

Sonos Playbase Wit
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Kies je Kleur

Sonos Playbase Wit

Sonos komt met een nieuwe innovatieve soundbar, de Sonos Playbase Wit. Deze Playbase is speciaal ontworpen om onder je televisie te plaatsen. De Playbase is nog geen 6 centimeter hoog maar beschikt toch over 10 geïntegreerde speakers, namelijk zes midrange, drie tweekers en 1 krachtige subwoofer. De Playbase heeft twee bedrade aansluitingen, één voor de stroom en één voor de optische output. De bediening van de Playbase gaat via het Touch bedieningsysteem en hij is draadloos aan te sluiten via Wifi op het thuisnetwerk. Stel zelf je favoriete sound in en ervaar het prachtige geluid bij jouw muziek.

Specificaties

  • Soundbar
  • Wifi
  • Touch besturing
  • 10 geïntegreerde speakers

Geïntegreerde Speakers

Voor een soundbar van nog geen 6 centimeter hoog beschikt de Sonos Playbase Zwart over een verrassend krachtig en helder geluid. In de behuizing van de Playbase zitten 43.000 gaatjes die zorgen voor goede ventilatie van de 10 speakers en voor een goede geluidsstroom.

Persoonlijk geluid

De Sonos Playbase Zwart kun je zo instellen dat het geluid precies naar jouw smaak is. Via het Touch bedieningsysteem kun je de bas, treble en geluidsterkte aanpassen. Zo heb je altijd jouw favoriete geluid bij jouw favoriete muziek en films!

Touch bedieningsysteem

De Sonos Playbase Zwart is supermakkelijk te bedienen dankzij het handige Touch bedieningsysteem. Blader snel door je playlist om het nummer te horen dat je zo mooi vind of zet door middel van één aanraking het geluid harder of zachter. Zo zorgt Sonos voor een gebruiksvriendelijke soundbar.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos Playbase Wit
Merk Sonos
Type audio Streaming audio
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom
Kleur Wit
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen Digitaal optisch, LAN, Netwerk, Spotify connect, WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Play base”
Beoordeling door Jack Bak (geplaatst op 16-01-2018)
Bijzonder goed en snel grholpen
“sonos playbase”
Beoordeling door Dean (geplaatst op 15-12-2017)
Uitpakken, plaatsen en aansluiten erg eenvoudig. Installeren in de app was voor mij eenvoudig want ik heb al meer apparatuur van Sonos. Uitstekend geluid, zeer tevreden.
Back to top
  Loading...