Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos Playbase Zwart

Sonos Playbase Zwart
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Kies je Kleur

Sonos Playbase Zwart

Sonos komt met een nieuwe innovatieve soundbar, de Sonos Playbase Zwart. Deze Playbase is speciaal ontworpen om onder je televisie te plaatsen. De Playbase is nog geen 6 centimeter hoog maar beschikt toch over 10 geïntegreerde speakers, namelijk zes midrange, drie tweekers voor een perfecte weergave van hogere tonen en één krachtige subwoofer die zorgt voor een mmoi basgeluid. De Playbase heeft twee bedrade aansluitingen, één voor de stroom en één voor de optische output. De bediening van de Playbase gaat via het Touch besturingsysteem en hij is draadloos aan te sluiten via Wifi op het thuisnetwerk.

Specificaties

  • Soundbar
  • Wifi
  • Touch besturing
  • 10 geïntegreerde speakers

Geïntegreerde Speakers

Voor een soundbar van nog geen 6 centimeter hoog beschikt de Sonos Playbase Zwart over een verrassend krachtig en helder geluid. In de behuizing van de Playbase zitten 43.000 gaatjes die zorgen voor goede ventilatie van de 10 speakers en voor een goede geluidsstroom.

Persoonlijk geluid

De Sonos Playbase Zwart kun je zo instellen dat het geluid precies naar jouw smaak is. Via het Touch bedieningsysteem kun je de bas, treble en geluidsterkte aanpassen. Zo heb je altijd jouw favoriete geluid bij jouw favoriete muziek en films!

Touch bedieningsysteem

De Sonos Playbase Zwart is supermakkelijk te bedienen dankzij het handige Touch bedieningsysteem. Blader snel door je playlist om het nummer te horen dat je zo mooi vind of zet door middel van één aanraking het geluid harder of zachter. Zo zorgt Sonos voor een gebruiksvriendelijke soundbar.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos Playbase Zwart
Merk Sonos
Type audio Streaming audio
Eigenschappen audio Internet Radio, Multiroom
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Optioneel
Smart Nee
Verbindingen Digitaal optisch, LAN, Netwerk, Spotify connect, WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Multiroom
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Playbase”
Beoordeling door DAAN (geplaatst op 09-02-2018)
playbase en andere sonos apparatuur gekocht. Eindelijk genieten van fantastisch geluid (ook van de TV) en de mogelijkheid om overal naar je eigen muziek of radiostation te luisteren zonder je familie leden lastig te vallen. Die kunnen dankzij de playbase in combinatie met andere sonos apparatuur ook naar hun eigen voorkeur luisteren.
“Top geluid ”
Beoordeling door Stephan (geplaatst op 15-12-2017)
Ontzettend blij met deze playbase. Door de Black Friday drukte wat vertraging in de levering, maar wat een feest om dit uit te pakken. Installatie is ontzettend eenvoudig, het ontwerp schitterend en het geluid meesterlijk. Een geslaagde aankoop! Op naar de SUB!
“Sonos”
Beoordeling door Albert (geplaatst op 10-12-2017)
Geweldig ding boven verwachting wat een goed geluid er uit komt helemaal Sonos fan
Back to top
  Loading...