Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos SUB Wit

Sonos SUB Wit
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Kies je Kleur

Sonos SUB Wit

Alles klinkt beter met een Sonos SUB. Koppel je Sonos-speaker(s) aan een SUB, en je hoort details in muziek die je anders niet zou horen. Je Sonos-systeem komt tot leven met diep en intens geluid. Het verschil met een Sonos SUB hoor je niet alleen, dat voel je. De Sonos SUB Wit past de audio-instellingen automatisch aan voor een perfecte balans tussen SUB en de gekoppelde Sonos-componenten, waarbij de SUB de lage frequenties beheerst en je overige speakers focussen op de middelste en hoge frequenties.

Specificaties

  • Subwoofer met spectaculair basgeluid
  • Werkt met Google Assistant
  • Draadloos en overal te plaatsen
  • Eenvoudig installeren en uitbreiden
  • Werkt met uw Sonos-systeem
  • 100 dagen geld terug garantie

Superrealistische geluiden

Met de Sonos SUB Wit kom je ongeëvenaard dicht bij de muziekbeleving zoals deze bedoeld is, diep en intens. Het is aan jou of je de SUB gebruikt om naar prachtige symfonieën te luisteren of juist naar de nieuwste technobeat. Met de SUB hoor en voel je iedere noot, elk akkoord en elke beat. Je installeert de SUB super eenvoudig, er komen geen kabels en geen programmeerwerk aan te pas. Je drukt op de knop, volgt de aanwijzingen op en het systeem past automatisch de audio-instellingen aan voor een perfecte balans tussen de SUB en het gekoppelde Sonos-component. Met een PLAYBAR creëer je al een adembenemend 3.1-homecinema surroundsoundsysteem.

Ingenieuze audio-instelling

Het geluid uit de Sonos SUB Wit is natuurlijk al verbluffend maar wanneer Trueplay de hoek om komt kijken wordt het geheel alleen nog maar beter! Door gebruik te maken van de microfoon op jouw iOS-apparaat meet Trueplay hoe in een kamer de sound wordt teruggekaatst van muren, meubels en andere voorwerpen. Trueplay stemt daarna het geluid af van jouw SUB zodat het geheel nóg beter klinkt dan voorheen! Jouw beleving wordt dus geoptimaliseerd met de kleinste moeite.

Google Assistant

Bedien Sonos handsfree met de Google Assistent op je telefoon, een Google Home-speaker of ander apparaat waarin de Google Assistant is ingebouwd.

Sonos Sub - Google Assistant

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos SUB Wit
Merk Sonos
Type audio Versterker
Kleur Wit
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Actief
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Subwoofer
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Top geluid”
Beoordeling door Magriet (geplaatst op 22-11-2018)
De BAS heeft een mooi effect, ook als je de speaker zachter zet. Hij is makkelijk te connecten met mijn eerder gekochte play 5. Toppie
Back to top
  Loading...