Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sonos SUB zwart

Sonos SUB zwart
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Kies je Kleur

Sonos SUB Black

Sonos SUB brengt je hele Sonos-systeem ongeëvenaard dicht bij de muziekbeleving zoals deze bedoeld is, diep en intens. Sonos SUB vult je kamer met dikke lagen diep, bodemloos geluid, dat je niet alleen hoort, maar vooral voelt, elke noot, elk akkoord, elke beat. De Sonos SUB Black/Black gloss past de audio-instellingen automatisch aan voor een perfecte balans tussen SUB en de gekoppelde Sonos-componenten.

Specificaties

  • Subwoofer met spectaculair basgeluid
  • Werkt met Google Assistant
  • Draadloos en overal te plaatsen
  • Eenvoudig installeren en uitbreiden
  • Werkt met uw Sonos-systeem
  • 100 dagen geld terug garantie

Superrealistische geluiden

Met de Sonos SUB Black/Black gloss kom je ongeëvenaard dicht bij de muziekbeleving zoals deze bedoeld is, diep en intens. Het is aan jou of je de SUB gebruikt om naar prachtige symfonieën te luisteren of juist naar de nieuwste technobeat. Met de SUB hoor en voel je iedere noot, elk akkoord en elke beat. Je installeert de SUB super eenvoudig, er komen geen kabels en geen programmeerwerk aan te pas. Je drukt op de knop, volgt de aanwijzingen op en het systeem past automatisch de audio-instellingen aan voor een perfecte balans tussen de SUB en het gekoppelde Sonos-component. Met een PLAYBAR creëer je al een adembenemend 3.1-homecinema surroundsoundsysteem.

Ingenieuze audio-instelling

Het geluid uit de Sonos SUB Black/Black gloss is natuurlijk al verbluffend maar wanneer Trueplay de hoek om komt kijken wordt het geheel alleen nog maar beter! Door gebruik te maken van de microfoon op jouw iOS-apparaat meet Trueplay hoe in een kamer de sound wordt teruggekaatst van muren, meubels en andere voorwerpen. Trueplay stemt daarna het geluid af van jouw SUB zodat het geheel nóg beter klinkt dan voorheen! Jouw beleving wordt dus geoptimaliseerd met de kleinste moeite.

Google Assistant

Bedien Sonos handsfree met de Google Assistent op je telefoon, een Google Home-speaker of ander apparaat waarin de Google Assistant is ingebouwd.

Sonos Sub - Google Assistant

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sonos SUB zwart
Merk Sonos
Type audio Versterker
Kleur Zwart
Draadloos Ja
Accu Nee
Subwoofer Actief
Smart Nee
Verbindingen WIFI
Draadloze speaker Ja
Vermogen totaal Watt
Type luidspreker Subwoofer
Actieve speaker Ja
Ingebouwde speaker Ja
Bekijk volledige specificaties
“Top winkel, service en product”
Beoordeling door Stephan van de Sande (geplaatst op 15-02-2018)
Ter uitbreiding van mijn soundbar van Sonos gaan informeren bij deze mooie winkel en overtrof al mijn verwachtingen. Eerst van Tom een bakje espresso mogen ontvangen. Daarna van de adviseur mogen luisteren en kijken naar en voelen aan de Sonos Sub en een setje Play 1 speakertjes. Een eerlijk advies gekregen dat ik geen zwaardere speakers nodig heb met de sub er bij. Dit argumenteerde hij door de opstelling van mij thuis na te bouwen en alle opties te demonstreren. Helemaal super dus. Daarnaast ook nog de beste prijs. Dozen worden ook nog in de auto gezet. Ik ben helemaal blij de deur uit gegaan en nog blijer thuis gekomen. Alles aangesloten en elke dag nog steeds verbaast over de super sound uit dit compacte systeem. Dikke plus voor de televisiewinkel.
“Sonos Sub”
Beoordeling door Co Dwarswaard (geplaatst op 08-12-2017)
Een fantastische aanvulling op de bestaande Sonos boxen.Het geeft een volledig gevuld geluid. Echt een aanbeveling
“SUB SONOS”
Beoordeling door Johan Overman (geplaatst op 08-12-2017)
Het geluid de sonos1 bixen zonder de sub is al fantastisch maar nu met de sub er bij weergaloos ...!!
Back to top
  Loading...