Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Sonos

Ben jij opzoek naar een Sonos audio-systeem? Wij zijn een officiële dealer van Sonos en hebben een ruim aanbod aan audio-systemen van Sonos. Zoals de Sonos Playbar, Beam, Playbase, Sub, Play5 de Play One en de connectoren als Connect AMP, Connect, en Boost. Met Sonos stream je al je favoriete muziek draadloos door het hele huis. Ook hebben wij verschillende Sonos-accessoires zoals muurbeugels en standaarden.

Bekijk assortiment

Superieur geluid

Waanzinnig geluid, de gemakkelijkste bediening, alle muziek van de wereld en eenvoudige interconnectiviteit. Met Sonos beleef je de ultieme muzieksensatie. Sonos verzekerd je van het mooiste geluid met TruePlay.

Eenvoudige bediening

Via je telefoon, tablet of computer blader je door jouw favoriete nummers, creëer je de beste afspeellijsten en speel je muziek af vanaf elk apparaat.

Het Smart Speakersysteem

Voor elke kamer en alle kamers

Met het Smart Speakersysteem breng je eindelijk ál jouw muziek samen, en presenteert de verschillende kamers in huis in perfecte harmonie met elkaar. Zet een film op in de woonkamer, een podcast in de keuken en muziek in de studeerkamer. Of speel hetzelfde af door je hele huis.

Bekijk assortiment

Alle muziek ter wereld

Meer dan 50 muziekservices

Met een Sonos speaker luister naar de beste muziek vanuit de hele wereld. Stream muziek vanuit meer dan 50 muziekservives. Ook beheer je al jouw favoriete muziek makkelijk in de sonos-app op jouw smartphone of tablet.

Sonos App

Sonos laat al jouw muziek samenkomen in één enkele app. Zo hoef jij nooit meer te switchen tussen de verschillende muziekluistermogelijkheden: alle muziekdiensten bedien je vanaf één app op je smartphone en/of tablet, zodat altijd de beste tracks te horen zijn, op het juiste volume, in de kamer van het huis die jij bepaalt.

Bekijk assortiment

Sonos TruePlay

Altijd het mooiste geluid

Sonos is gemaakt om je huis te vullen met het puurste, meest glasheldere geluid. Met TruePlay wordt je Sonos-speaker zo afgestemd dat je muziek altijd kraakhelder klinkt, waar je je speaker ook neerzet. Op het badkamerkastje, in de hoek van de woonkamer, of aan de muur van je slaapkamer. Trueplay Tuning stemt elke woofer en tweeter af zodat het geluid vanuit alle richtingen op het juiste moment en met het juiste volume binnenkomt tijdens het kijken van een film of serie.
Het resultaat? Alles wat je hoort wordt sensationeler, intenser en realistischer.

Bekijk assortiment
Back to top
  Loading...