Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sony Audio & Video

Een Sony Blu-ray speler of een Sony home cinema set is een perfecte aanvulling op je Sony TV. Maak het plaatje compleet met een Blu-ray speler en een home cinema set van Sony voor geweldig beeld en geluid. Bekijk je favoriete films op het hoogste niveau.

{{products}}

Bioscoop ervaring

Ook thuis kan een film kijken een echte bioscoopervaring worden met het beste beeld en geluid. Een home cinema set van Sony zorgt voor levensechte geluiden. Tijdens het kijken van de film lijkt het constant alsof je in de film zit. En met een Blu-ray speler creëer je superieure beelden die vloeiend in elkaar overlopen.

Ontdek meer

Surround Sound

Sony home cinema sets beschikken over Surround Sound, deze technologie zorgt ervoor dat je midden in de actie zit. Vanuit iedere hoek van de kamer wordt je omringd door geluid. Je transformeert jouw woonkamer tot een echte thuisbioscoop.

Soundbar

Met een Soundbar van Sony geef je jouw films meer diepgang en klank, en daardoor kun jij je inleven in de scènes en muziek. Een Soundbar van Sony is ontworpen om jouw zo mooi mogelijk geluid te bieden.

Aanbod bekijken

Een realistische kijkervaring

Met een Blu-ray speler van Sony geniet je van prachtige en realistische beelden. Een pluspunt aan Blu-ray spelers is dat je jouw DVD's ook gewoon kunt afspelen zonder problemen.

Heldere en scherpe beelden

De nieuwste Sony Blu-ray spelers zijn voorzien van 4K HDR. HDR zorgt voor helderheid en diep contrast en 4K maakt dat allemaal nog mooier en intenser door elke pixel 4 keer op te schalen. Je ziet natuurgetrouwe beelden met prachtige kleuren.

Aanbod bekijken
{{products}}
Back to top
  Loading...