Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sony Dualshock 4 Wireless Controller Black V2

Sony Dualshock 4 Wireless Controller Black V2
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Sony Dualshock 4 Wireless Controller Black V2: De nieuwe PS4 controller

Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller V2. De Sony PlayStation 4 DualShock 4 controller V2 heeft alle functionaliteiten die je van DualShock 4 al kent maar met wat nieuwe upgrades. Een aantal functies op deze controller zijn dat je met de SHARE-knop overwinningen en prestaties direct kan delen met vrienden via populaire sociale netwerken. Daarnaast zit er in het midden een ingebouwde monospeaker en is de DUALSHOCK4 voorzien van een headsetaansluiting. Via de controller geniet jij hierdoor van hifi-geluidseffectie en kan je chatten met vrienden. Jij ziet en hoort niet alleen alles gedetailleerder, maar voelt het ook nog eens dankzij de intensere trillingsmotoren. De draadloze DUALSHOCK 4-controller is voorzien van een nieuw ontwerp. Je hebt hierdoor meer comfort en houd alles in de hand. Hij beschikt over verbeterde analoge sticks en knoppen die zorgen voor nog meer precisie. Als laatste beschikt de controller ook nog over een touchpad die zich aan de voorkant van de controller bevindt. Bestuur, gebaar of teken met het touchpad en ervaar een vrijere manier van spelen!

 • Playstation 4 controller
 • Touchpad aan voorzijde
 • Knoppen: Playstation-, SHARE-, Optiones- en actieknoppen
 • Bewegingssensor: op 6 punten volgend systeem (3 punten gyroscopp & 3 punten accelerometer)
 • USB (micro B) extentieport
 
 • Stereo headset
 • Bluetooth 2.1 + EDR.
 • Ingebouwde oplaadbare Lithium-ion batterij (capaciteit 1000 mAh)
 • Ingebouwde mono-speaker
 • Trilfunctie
 • Light bar
Sony DUALSHOCK 4  

Ervaar de actie

Ervaar met de DUALSHOCK 4 de actie, want dankzij de intensere trillingsmotoren voel jij nu ook de intensiteit van het gamen. Jij ziet niet alleen de actie, of hoort de actie, maar voelt het ook nog eens, waardoor je nog meer geniet van het spel dat je aan het spelen bent. De hifi-geluidseffecten hoor je ook via de controller en je kan chatten met vrienden via de ingebouwde monospeaker en headsetaansluiting.

Gepersonaliseerd gamen

Dankzij de vier gekleurde led's wordt er eenvoudige manier aangeboden om spelers te identificeren. Daarnaast kan je hierdoor ook nuttige game-informatie bekijken, zoals een personage dat grote schade oploopt.

  Sony DUALSHOCK 4
Sony DUALSHOCK 4  

Ontwerp

De DUALSHOCK 4-controller heeft een nieuw ontwerp, waardoor jij nog meer comfort hebt. Dit zorgt ervoor dat jij alles in de hand houdt. De verbeterde analoge sticks en knoppen zorgen daarnaast ook nog eens voor meer precisie als je aan het gamen bent.

Deel het met vrienden

Jij hebt een nieuw record behaald? Deel het met je vrienden via populaire sociale netwerken dankzij de SHARE-knop. Jij kan overwinningen en prestaties delen zodat jouw vrienden precies weten waar je mee bezig bent.

  Sony DUALSHOCK 4
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Sony Dualshock 4 Wireless Controller Black V2
Merk Sony
Type accessoires Gaming
Verguld Nee
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Dual shock 4 ”
Beoordeling door Luc v. Rhijn (geplaatst op 29-01-2015)
Dual shock 's avonds om acht uur besteld, volgende dag netjes binnen. Even opladen en mijn zoon kon er direct mee aan de gang.
Back to top
  Loading...