Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sony OLED TV

De OLED TV van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast. Het beeld komt echt tot leven met diepe zwarttinten en natuurlijke kleuren. Meer dan 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd door de X1 Extreme-processor. Een Sony OLED TV neemt je mee naar een nieuwe dimensie met een schitterende ervaring.

{{products}}

Zwart is écht zwart

De LED's in een OLED scherm lichten zelf op, als zo'n lampje uit is is dat deel van het scherm dus ook écht zwart. Geen donker grijze gebieden meer en zeer levendige kleuren in donkere scènes. Het contrast is dan ook eindeloos! OLED TV biedt jou diep zwart, levendige kleuren, eindeloos contrast én de perfecte kijkhoek.

Ontdek meer

Intense kleuren

Doordat de OLED televisies écht zwart weergeven worden kleuren nog helderder. Hierdoor wordt het contrast van de beelden ook scherper en zie jij details die je nog nooit gezien hebt.

Aanbod bekijken

Bespaar stroom

Doordat iedere pixel individueel aan en uit gaat bij een OLED TV branden er geen onnodige lampjes meer. Hierdoor bespaar je stroom tijdens het TV kijken.

Slank design

Omdat een OLED TV geen achtergrondverlichting nodig heeft kan het scherm ook vele malen dunner gehouden worden ten opzicht van een LED TV. De slankere behuizing, dunnere frames en natuurlijke structuren verbeteren entertainment en passen moeiteloos in ieder huis. Een Sony OLED TV sluit mooi aan op de muur, maar ook op het dressoir staat de TV prachtig.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...