Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sony UHD TV's

De UHD TV's van Sony bieden je een wereld van entertainment. Met een UHD TV ontdek je elk detail opnieuw, elke pixel van je TV wordt prachtig opgeschaald door krachtige beeldverwerkingstechnologie van Sony.

{{products}}

Sony UHD TV

Met UHD van Sony bekijk je films en programma’s in HD-kwaliteit op je televisie. Daarnaast ervaar je met UHD meer scherpte en contrast. Daardoor geniet je van waanzinnige details en kleuren.

Aanbod bekijken

Meer kleur, contrast en helderheid

Dankzij 4K UHD ben je verzekerd van levensechte beelden. Kleuren, contrast en helderheid worden opgeschaald tot het beste niveau. Hierdoor bied een Sony UHD TV met 4K HDR de mooiste beelden. Tijdens iedere scene lijkt het alsof je midden in de actie zit.

Ontdek meer

Prachtig in de woonkamer

Ondanks alle technologieën van een Sony UHD TV, blijft het design slank en elegant. Of je de TV nu ophangt aan de muur of op je dressoir plaatst, de Sony UHD TV zal een echte eyecatcher zijn in jouw woonkamer.

Met Smart verveel je je nooit.

De Smart TV is niet meer weg te denken, want wat is nou een TV zonder Smart functie? Surf met een Sony UHD TV over het internet en bekijk al jouw favoriete films en series. Binnen een mum van tijd heb jij gevonden wat je zoekt dankzij het Android besturingsysteem.

Back to top
  Loading...