Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Sony TV’s

Wil je een Sony TV kopen bij een officiële Sony dealer? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Sony televisies voorzien van de laatste technologieën. Met een Sony TV ben je verzekerd van geweldige beeldkwaliteit en een uniek design.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van Sony

Uniek design

Sony creëer de mooiste designs voor hun televisies. Het design van een Sony TV wordt steeds geoptimaliseerd en verbeterd. De Sony TV's hebben een slank frame en scherm en passen daarom in iedere woon kamer.

Smart TV

Vind alle entertainment die je maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films en tv-programma's tot duizenden apps, met Android TV van Sony is alles binnen handbereik.

Sony OLED TV

Laat het beeld tot leven komen

Met een Sony OLED TV kan je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de scherpste resoluties. Dankzij het OLED scherm zie jij diepe zwarttinten en heldere kleuren. De Sony TV neemt je mee naar een nieuwe dimensie met een schitterende ervaring.

Ontdek meer

Sony UHD TV

De beste HD-kwaliteit

De Sony UHD TV’s bieden je een wereld van home-entertainment. Met Edge LED bekijk je films en programma’s in UHD-kwaliteit op je televisie. Een Sony UHD TV laat je genieten van de mooiste kleuren en details.

Ontdek meer

Sony Audio & Video

De beste home-entertainment

Met Sony home cinema sets maak je je home-entertainment helemaal af. Superieur beeld krijg je met de Sony Blu-ray spelers. Een Sony Blu-ray speler of een Sony home cinema set is een perfecte aanvulling op je Sony TV.

Ontdek meer
Back to top
  Loading...