Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Soundbars

Een soundbar is een slanke langwerpige speaker die je onder je LED, Plasma of LCD tv plaatst. Sound bars zijn ruimtebesparend zonder aan kwaliteit in te leveren. Bij televisiewinkel.nl vind je Samsung Soundbars, maar ook Soundbars van Philips, LG, Sony, Harman Kardon en Sonos.

televisiewinkel.nl vertelt waar je op moet letten wanneer je een soundbar gaat kopen.

Wat is een soundbar? Extra mogelijkheden dankzij WiFi
Het geluid Strak design
De subwoofer Populaire soundbars


Wat is een soundbar

Een soundbar is dus ideaal in combinatie met je flatscreen televisie. De ingebouwde luidsprekers zorgen voor een verbluffend geluid en, ook heel belangrijk, hij past qua design perfect onder je LED, Plasma of LCD televisie! Een soundbar hang of zet je onder je tv en sluit je heel makkelijk aan met behulp van een HDMI kabel. Soundbars van de grote merken zoals onder andere Samsung soundbars en soundbars van LG worden steeds populairder.

Het geluid van een soundbar

Soundbars zorgen op een gemakkelijke manier voor beter geluid uit je platte tv. In moderne ultra platte televisies zitten ook kleinere luidsprekers die geluid niet zo mooi weer kunnen geven als het gaat om het geluid in films. In een sound bar zitten minstens twee luidspeakers. Daarnaast krijg je er meestal ook nog een losse subwoofer bij zodat ook de lage tonen perfect klinken. Perfect geluid als je film gaat kijken dus! Het wordt vaak onderschat, maar tijdens het film kijken is geluid net zo belangrijk als beeld. Het geluid dat uit een soundbar komt, is vele malen mooier dan het geluid dat uit de speakertjes van je LED tv komt.

Subwoofer bij de soundbar

De subwoofer is meestal draadloos zodat je deze op iedere gewenste plek in je woonkamer kunt plaatsen. Je hoeft hem niet in de buurt van je tv te plaatsen, kies gewoon een plek waar jij hem mooi vindt staan. Geen last van irritante losliggende kabels dus. Qua geluid kun je een soundbar vergelijken met een 2.1 home cinema set. Wil je echter geluid vanuit alle hoeken van de kamer dan moet je voor een 5.1 home cinema set gaan. Je kiest dan ook automatisch voor meer speakers en boxen.

Extra mogelijkheden op je soundbar dankzij Wi-Fi

Veel soundbars in ons assortiment zijn voor zien van Wi-Fi. Hierdoor zorgt je soundbar niet alleen voor perfect geluid. Hij voorziet je daarnaast ook nog eens van een heleboel extra mogelijkheden. Geniet van films, social media, afbeeldingen, infotainment en andere online content. Sluit je soundbar gewoon aan op het thuisnetwerk en ervaar al die extra mogelijkheden.

Het strakke design van een soundbar

Met een soundbar heb je geen last meer van losliggende kabels. Speciale technologieën zorgen voor kamervullend surround sound zonder dat je overal speakers hebt staan. Vaak wordt er een subwoofer bijgeleverd zodat ook de lage tonen perfect weergegeven worden. In het assortiment van televisiewinkel.nl vind je zelfs soundbars met een ingebouwde 3D Blu-ray speler zodat je films met goed geluid én in High Definition kijkt.

Soundbars bij televisiewinkel.nl

Wil je een soundbar kopen? In het assortiment van televisiewinkel.nl vind je soundbars van diverse merken zoals Sonos, LG, Philips en Samsung. De beste soundbars tegen de scherpste prijzen. Neem voor goedkope soundbars van de grootste merken een kijkje in ons soundbar assortiment.
Back to top
  Loading...