Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Officiele dealer van topmerken
Samsung Upgrade days 2017

Samsung QLED TV

QLED TV is de volgende revolutie op TV-gebied. Door het gebruik van vernieuwde Quantum dot technologie is een grote sprong in beeldkwaliteit gemaakt. Daarnaast integreert QLED TV dankzij slimme oplossingen stijlvol in je woonkamer en is state of the art in smart TV.

Samsung QLED garandeert jou de beste televisie-ervaring: een nieuwe mijlpaal in beeldkwaliteit dankzij een perfect kleurvolume, een naadloze integratie in de woonkamer, en een uniek gebruiksgemak.
Deze drie pilaren van QLED heten Q PICTURE, Q STYLE en Q SMART.

  Samsung QLED
Samsung Q Picture Samsung Q Picture
 • Q COLOR
  QLED TV's leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook in zeer heldere beelden de perfecte kleuren tonen.

 • Q CONTRAST
  Door de anti-reflecterende laag en de hoge helderheid geeft de TV perfect contrast weer, zowel in een donkere als een heldere omgeving.

 • Q HDR
  QLED TV's zetten nu een nieuwe standaard met een maximale helderheid van 2.000 nits. Hierdoor worden beelden nóg waarheidsgetrouwer.

 • Q Viewing Angle
  Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht waar je zit.
 • Samsung Q Style Samsung Q Picture
 • Invisible Cable
  QLED TV's zijn voorzien van een zogenaamde 'Invisible Connection' kabel: een superdunne, transparante glasvezelkabel die al je apparaten (decoder, blu-ray speler etc.) haast onzichtbaar verbindt met de TV.

 • No Gap Wall-Mount
  Dankzij de unieke Samsung No Gap Wall-Mount (accessoire: los verkrijgbaar) hang je de TV op in drie stappen, superstrak en zonder tussenruimte. En als de TV ietwat schuin hangt? Geen probleem. Je kunt hem zelfs ná het ophangen nog tot 6° corrigeren.

 • 360° Boundless Design
  De TV zelf is ook een lust voor het oog. Dankzij het minimalistische design ziet de TV er mooi uit vanuit iedere hoek.
 • Samsung Q Smart Samsung Q Picture
 • One Remote Control
  Dankzij de One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met slechts één afstandsbediening. De Remote communiceert via Bluetooth, dus richten is niet nodig. Zo kunnen al je apparaten ook gewoon in een afgesloten kast staan.

 • Smart Hub
  De vernieuwde Smart Hub brengt al je entertainment onder op één plek: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Hij herkent zelf welke apparaten je aansluit.

 • Smart View App
  Ook is er nu de Smart View App met dezelfde gebruikersinterface als de QLED TV. Je bedient je TV dus gewoon met je smartphone.
 • Samsung QLED accessoires
  Studio Stand
  Met de Studio Stand stel je de televisie tentoon als een kunstwerk en geef je de woonkamer de allure van een kunstgalerij.

  Samsung Studio Stand
  Samsung Tower Stand
  De Tower Stand oogt als een gepolijste sculptuur en laat toe de TV tot 15° links of rechts te draaien.

  Samsung Gravity Stand
  No Gap Wall-Mount
  Met de nieuwe No Gap Wall-Mount van Samsung creëer jij een werkelijk unieke installatie. Het scherm sluit perfect aan tegen de muur, net als een schilderij.
  Samsung No Gap Wall-Mount
  Samsung QLED accessoires

  In het Samsung Audio Lab in Californië werken geluidsingenieurs en technici met grote passie aan de nieuwste producten.
  Met een oog voor design, passie voor muziek en aandacht voor de vragen van de consument onderzoeken ze hoe ze bestaande producten kunnen verbeteren.

  Zo introduceren ze dit jaar de Sound+ soundbars. Samsungs eerste soundbar waarbij de subwoofer rechtstreeks in de soundbar geïntegreerd is. Zo bevrijd je de woonkamer van die grote subwoofer, maar kun je je toch laten overdonderen door een krachtige en strakke bas die perfect afgesteld is op de muziek en film.

  Eén kabel
  Samsung Cable management

  De bijgeleverde One Cable oplossing gebruikt één kabel zowel voor de voeding van de TV als van de soundbar, en herleidt zo de kabels tot het absolute minimum.
  Eén muurbevestiging
  Samsung Easy mount
  De Sound+ soundbars zijn gemakkelijk te installeren, ook aan de muur. Met de optionele Sound+ mount kit bevesting je hem naadloos aan je Samsung TV*.

  * Alleen i.c.m. de Soundbar Wall-Mount WMN300SB.
  * De TV moet via WMN500 of EZ Wall-Mount opgehangen worden.
  Eén ervaring
  Samsung One Remote-control

  De bediening van je soundbar doe je simpelweg met de afstandsbediening van de TV. De gebruiksinterface is volledig geïntegreerd in die van de TV voor optimaal gebruiksgemak.

  Bekijk de webinar terug over Samsung QLED

  Populaire Samsung

  € 2199,00
  € 1699,00
  € 1499,00
  € 3999,00
  € 3299,00
  € 2999,00
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
  loadingLoading...
  To Top