Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Spectral QX203-BG

Spectral QX203-BG
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Spectral Floor QX203-BG: design televisie standaard!

Deze tv-standaard van Spectral Floor biedt de ideale oplossing voor wanneer er weinig tot geen ruimte is voor grote tv meubels. Perfect dus voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer. Dankzij de zwenkwielen is de QX203 BG tv stand flexibel verrijdbaar en de draaibare flatscreen adapter maakt tv kijken mogelijk vanuit elke gewenste kijkhoek.

Geschikt voor elk schermformaat
QX203-KG De Floor QX203 tv-stand van Spectral is de ideale flatscreenstand voor in elke kamer. De standaard is voorzien van een glazen voetplaat inclusief zwenkwielen, een aluminium buis met afneembaar kabelkanaal en een draaibare flatscreenadapter geschikt tot 30 kg schermgewicht met een maximale Vesa bevestigingsmaat van 400x400 mm.
 
Universele flatscreen-adapter (wandsteun)
flatscreen adapter Met de universele flatscreen-adapter is het mogelijk om bijna elke lcd-, led- of plasma tv probleemloos op te hangen, in hoogte te verstellen, met één pinkbeweging te draaien en kantelbaar voor een perfecte kijkhoek. Niet te vergeten het kabelmanagement: een afneembare kabelgoot voor het opbergen van voldoende kabels.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Spectral QX203-BG
Merk Spectral
Verrijdbaar Ja
Kleur Zwart
Bekijk volledige specificaties
“Spectral Qx203-BG”
Beoordeling door Gabriel Cielen (geplaatst op 04-12-2013)
Soms heb je producten die de verwachting overstijgen, dit is er zo een: mooi, sober, stevig, praktisch, makkelijk, voldoende montagemateriaal, duidelijke handleiding,... geen negatieve punten. Zo hoort het!
Back to top
  Loading...