Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Spectral QX208-SM

Spectral QX208-SM
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Spectral Floor QX208-SM: design televisie standaard!

Deze tv-standaard van Spectral Floor biedt de ideale oplossing voor wanneer er weinig tot geen ruimte is voor grote tv meubels. Perfect dus voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vergaderruimte of hotelkamer. Dankzij de zwenkwielen is de QX208 SM tv stand flexibel verrijdbaar en de draaibare flatscreen adapter maakt tv kijken mogelijk vanuit elke gewenste kijkhoek.

De Floor QX208SM wordt standaard geleverd met zwenkwielen, draaibare adapter en is aan de achterkant voorzien van een kabelgoot zodat de kabels netjes weggewerkt kunnen worden.

Geschikt voor elk schermformaat
QX208-SM Deze QX208 Floor standaard van Spectral heeft niet alleen een stijlvol en strak uiterlijk, maar ook een hoge belastbaarheid. Of het nou een tv van 32" schermformaat betreft of een schermformaat van 60", de tv vloerstandaard kan een schermgewicht tot maximaal 30 kg hebben.
 
Universele flatscreen-adapter (wandsteun)
flatscreen adapter Met de universele flatscreen-adapter is het mogelijk om bijna elke lcd-, led- of plasma tv probleemloos op te hangen, in hoogte te verstellen, met één pinkbeweging te draaien en kantelbaar voor een perfecte kijkhoek. Niet te vergeten het kabelmanagement: een afneembare kabelgoot voor het opbergen van voldoende kabels.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Spectral QX208-SM
Merk Spectral
Verrijdbaar Ja
Kleur Zwart
Bekijk volledige specificaties
“Spectral - hoge kwaliteit en strakke vomgeving”
Beoordeling door Anton (geplaatst op 02-10-2014)
Een mooi strak tv meubel en ook verrijdbaar. Je kunt de kabels ook mooi wegwerken. De kwaliteit is de wat hogere prijs zeer zeker waard. Snelle levering, goed verpakt en met een duidelijke montagehandleiding
“Spectral Floor QX208-SM: design televisie standaard!”
Beoordeling door Frank (geplaatst op 27-03-2014)
Naast een nieuwe Samsung TV ook een TV vloerstandaard gekocht. Was echter tijdelijk niet leverbaar maar werd de volgende dag keurig thuis bezorgd. Qua gebruiksgemak ideaal en bedrading handig weg te werken. Wat meestal een doorn in het oog is. De investering absoluut waard.
Back to top
  Loading...