Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Spectral Spray Foam

Spectral Spray Foam
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Spectral Spray ZU1079: schuimreiniger met microvezeldoek

Deze speciale Spectral Spray is de ideale reiniger voor het schoonmaken van LED-, LCD-, Plasma en computerschermen. Je reinigt je tv- of computerscherm eenvoudig zonder strepen achter te laten. De Spectral Spray is de absolute nummer 1 wanneer het gaat om streeploos reinigen van elk glazen oppervlak of metaaldelen. Hierdoor is de spray geschikt voor het schoonmaken van elke flatscreen.

Snelle en streeploze reiniging
Spray reiniger Dankzij het zachte speciale schuim en de zorgzame formule is dit de ideale reiniger voor je kostbare televisie. Deze milde schuimreiniger is ook geschikt voor glas, metal en gelakte gladde oppervlakken.
 

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Spectral Spray Foam
Merk Spectral
Type accessoires Onderhoud
Verguld Nee
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Onderhoud beeldschermen”
Beoordeling door R.Zuidema (geplaatst op 20-05-2018)
Fantastisch product. Via mijn zus kreeg ik deze tip en als zij het zegt dan weet ik ook zeker dat het goed is. Mijn vriend was wat sceptisch en probeerde het als eerste uit...ik heb hem nog nooit zo enthousiast ergens over gehoord als nu...echt een superrrr product en iedereen aan te raden en je doet er erg lang mee.....zus bedankt.
“Spectral Spray Foam”
Beoordeling door A. Oostrum-Poot (geplaatst op 26-10-2017)
Spectral Spray Foam gebruiken we al jaren voor het Tv-scherm, maar ook voor een zwart glazen tv-tafel en voor de kunststof deksel van de piano. Het is geweldig en hangt geen stof aan. Je spullen blijven prachtig. We zijn enthousiaste gebruikers.
“Spectral spray foam”
Beoordeling door Marion (geplaatst op 30-09-2014)
Deze spray foam is van uitstekende kwaliteit. Met de bijgeleverde doek werkt deze snel, schoon en streeploos. Omdat het schuim is, kan het goed verdeeld worden en loopt het niet uit, je werkt dus relatief 'droog.'Wij gebruiken dit product al jaren, met name voor kwetsbare schermen zoals een plasma tvscherm (ook van de televisiewinkel).Het is zuinig in gebruik, de doek kan gewassen worden en het scherm blijft streep- en krasloos. Een ideale kwaliteit-prijsverhouding. (Intussen ook te gebruiken voor het scherm van de laptop of iPad of de glazen deur in je kastenwand...)
Back to top
  Loading...