Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Top 5 OLED Televisies

Philips 55POS9002

Philips 55POS9002

Met de Philips 55POS9002 heb je een TV in huis die jou intens laat genieten van jouw favoriete film of serie. Deze 55POS9002 is niet alleen prachtig weergegeven maar brengt ook nog eens heel veel sfeer in jouw woonkamer dankzij de Ambilight technologie. Door deze technologie lijkt het scherm groten en breder dan hij eigenlijk is en dat versterkt jouw kijkervaring. De 4K Ultra HD resolutie laat beelden zien die vier keer scherper en helderder zijn dan conventionele TV's en dankzij Smart Hub heb jij toegang tot ongekend veel entertainment. Ga lekker zitten en geniet van de mooist beelden en haarscherp geluid.

Sony 55AF8

Sony KD55AF8

De Sony KD55AF8 is een OLED-televisie van 55 inch met een 4K Ultra beeldscherm. OLED staat voor diepzwarte en natuurlijke kleuren en hierdoor komt het beeld echt tot leven. De Sony KD55AF8 heeft een ultradun design, hierdoor sluit hij mooi aan op de muur. Maar ook op het dressoir komt deze TV goed tot zijn recht. De KD55AF8 heeft een Android besturingsysteem, hiermee kan je genieten van de leukste functies van je smartphone of tablet op een mooi groot scherm. Kristalherder beeld zonder ruis! De beelden die jij ziet op de Sony KD55AF8 zijn krachtig, scherp en levenecht!

LG OLED55C8

LG OLED55C8

Prachtige kleuren, fantastisch geluid en een stijlvol beeldscherm. Dit alles heeft de LG OLED55C8PLA. Deze TV heeft alles in huis om jou een fantastische kijkbeleving te geven. Diverse technologieën zorgen voor beelden die zo natuurgetrouw zijn dat het lijkt alsof de film zich in jouw woonkamer afspeelt. Met behulp van de handige Magic Remote kun je snel surfen naar jouw favoriete apps. In een handomdraai heb jij jouw favoriete film of serie gevonden en kun je genieten van een heerlijke avond vol entertainment!

Philips 55OLED803

Philips 55OLED803

De 55OLED803 heeft nu nog levendigere kleuren door de P5 Perfect Picture Engine. Ook maakt de 55OLED803 gebruik van Android TV, je hoeft dus niet naar de zenders op de TV te kijken je kan gewoon de leukste games spelen en je favoriete muziek luisteren. De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden je meer dan het gewone aanbod wat je overal kan krijgen, je krijgt een grote online collectie van films, muziek, games en apps. Er is 16 GB geheugen dat si dus voldoende ruimte o al jouw favoriete inhoud op te slaan. Deze nieuwste Philips OLED TV heeft het breedste kleurenspectrum tot nu toe en kan 99% van de DCI-P3 weergeven.

Sony KD-55A1

Sony KD-55A1

De Sony BRAVIA KD-55A1 is een TV zoals geen ander. Deze OLED TV heeft namelijk niet alleen de allerbeste beeldkwaliteit met een subliem contrast, bovendien komt dankzij Acoustic Surface het geluid direct uit het beeldscherm. Zo hoor je precies waar de actie in het beeld is, voor een ultieme audiovisuele beleving. Tel daarbij het Triluminos display met HDR op - waarmee kleuren en details optimaal tot leven komen - en je begrijpt waarom de Sony KD-55A1 een van de TV's van 2017 is.

Back to top
  Loading...