Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken
Top 10 Soundbars

1

Sonos PLAYBAR

Vul elke kamer met high-fidelity-audio voor films en games met de Sonos PLAYBAR. Ervaar het overweldigende geluid van live-concerten en stream muziek van over de hele wereld. En dit allemaal draadloos. Deze soundbar is een geavanceerde alles-in-één speler en brengt HiFi-geluid naar je televisie! Daarnaast heeft de Sonos PLAYBAR een fraai uiterlijk, waardoor hij in vrijwel iedere woonkamer een stijlvolle toevoeging is! Deze soundbar is eenvoudig te installeren en werkt via je WiFi. De enige kabels die je nodig hebt zijn de voedingskabel en de optische kabel, deze worden allebei meegeleverd bij deze soundbar. Met de gratis app voor je Android, iPhone en iPad kan je de Playbar makkelijk bedienen! Al het geluid...

€ 743,00
2

Denon HEOS HomeCinema

Met deze Denon HEOS HomeCinema set geniet je van spectaculair geluid wanneer je naar je favoriete tv-programma's of films kijkt! Televisies worden platter en leveren daarmee in op het geluid. Deze HEOS HomeCinema biedt een hoogwaardig draadloos geluid met een breed bereik. De soundbar van deze HEOS Home Cinema set is uitgerust met een draadloze subwoofer.

€ 599,00
3

Polk Audio Signa S1 Soundbar & Subwoofer 

De Signa S1 universele TV geluidsbalk zorgt voor een ongelooflijke ruimtevullende home theater-ervaring, de geluidsbalk wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor diepe bass impact. Dolby Digital decodering zorgt voor ongelooflijk virtuele surround-geluidsfragmenten. Met de Signa S1 kan je het geluidsniveau aan passen om een heldere, frisse dialoog te reproduceren en mis nooit een enkel woord van je favoriete film, TV-programma of sportevent. Stream je favoriete muziek naar de Signa S1 via Bluetooth en verbindt jouw TV snel aan de geluidsbalk met de optische kabel, zodat je in enkele minuten kunt opstellen en luisteren.

€ 249,00
4

Philips HTL5160B: Soundbar en luidspreker met Google Cast en Spotify Connect

De Philips HTL5160B bestaat uit een soundbar en 3.1-kanaals draadloze subwoofer. Deze soundbar is te bedienen met Bluetooth, en kun je bovendien verbinden dankzij NFC om direct via Google Cast en Spotify Connect muziek te streamen. Het touchscreen bedien je intuïtief door op de aanraakgevoelige bedieningselementen te drukken. Zo bepaal je het volume en overige afspeelopties. Het geluid uit de HTL5160B is altijd voorzien van alle aspecten van Surround Sound. Met deze set bereik je hetzelfde geluid als uit een 5-kanaals systeem.

€ 290,00
5

Sony HT-CT180: Kamervullend geluid met deze soundbar

De Sony HT-CT180 zorgt er voor dat jij vanaf nu ook het bioscoopgeluid thuis kan ervaren. De CT180 soundbar is een must voor iedereen met een televisie van 81,3 cm (32 inch) of meer om een kamervullend en levensecht geluid te produceren. Je krijgt eindelijk het geluid zoals de regisseur het bedoeld heeft met de HT-CT180.

€ 179,00
6

LG SH2 Soundbar: Zwarte soundbar met subwoofer

De LG SH2 Soundbar is een soundbar vol met handige technologie en een prachtig strakke vormgeving. Dankzij Adaptive Sound Control wordt het geluid constant geanalyseerd en geoptimaliseerd op basis van de content. Veel stemmen is minder bass, veel muziek is meer bass. De gesprekken zijn kraakhelder en de muziek zit vol diepte! De LG SH2 Soundbar heeft ook een handige Bluetooth optie. Je verbindt de soundbar draadloos met jouw TV en met jouw smart apparatuur, altijd direct streamen! Met de LG SH2 Soundbar haal jij niet alleen een sterk staaltje techniek in huis, maar ook een prachtige toevoeging voor jouw opstelling!

€ 95,00
7

Denon HEOS Soundbar: Voor Subliem geluid

Met de Denon HEOS Soundbar geniet je van spectaculair geluid bij jouw favoriete film of muziek. Deze geavanceerde soundbar met digitale vierkanaalsversterking van klasse D laat een Virtual Surround sound horen waardoor het lijkt alsof je in de film zit. De HEOS Bar levert exceptionele prestaties met geavanceerde signaalverwerking, versterking en 9 high-performance drivers. Creëer een flinke basweergave door de HEOS Subwoofer te verbinden met de HEOS Bar en creëer een adembenemende 3.1 setup!

€ 799,00
8

Sonos Playbase Zwart

Sonos komt met een nieuwe innovatieve soundbar, de Sonos Playbase Zwart. Deze Playbase is speciaal ontworpen om onder je televisie te plaatsen. De Playbase is nog geen 6 centimeter hoog maar beschikt toch over 10 geïntegreerde speakers, namelijk zes midrange, drie tweekers voor een perfecte weergave van hogere tonen en één krachtige subwoofer die zorgt voor een mmoi basgeluid. De Playbase heeft twee bedrade aansluitingen, één voor de stroom en één voor de optische output. De bediening van de Playbase gaat via het Touch besturingsysteem en hij is draadloos aan te sluiten via Wifi op het thuisnetwerk.

€ 799,00
9

LG Soundbar SJ6

Ervaar levensecht geluid met de soundbar SJ6 van LG. Met High Resolution Audio levert deze soundbar levensecht geluid. De type bestanden die deze soundbar kan afspelen bieden een hogere precisie, dus tijdens jouw favoriete film is het net alsof je er zelf bij bent. Dankzij Adaptive Sound Control heb je altijd het juiste geluid. Adaptive Sound Control analyseert content in realtime. En met LG Auto Sound Engine optimaliseer je geluid op elk volumeniveau en behoudt op elk ogenblik precieze frequenties. Dit biedt de geschikte geluidsbalans, ongeacht het volume. Ook connect je super makkelijk met Wi-Fi en Bluetooth, en stream jij je favoriete muziek naar de soundbar. De SJ6 Soundbar levert niet alleen goed...

€ 349,00
10

LG Soundbar SJ5

Ervaar levensecht geluid met de soundbar SJ5 van LG. Dankzij Adaptive Sound Control heb je altijd het juiste geluid. Adaptive Sound Control analyseert content in realtime. En met LG Auto Sound Engine optimaliseer je geluid op elk volumeniveau en behoudt op elk ogenblik precieze frequenties. Dit biedt de geschikte geluidsbalans, ongeacht het volume. Met High Resolution Audio levert de SJ5 soundbar levensecht geluid. De type bestanden die deze soundbar kan afspelen bieden een hogere precisie, dus tijdens jouw favoriete film is het net alsof je er zelf bij bent. Ook connect je super makkelijk met Bluetooth, en stream jij je favoriete muziek naar de soundbar. De SJ5 Soundbar levert niet alleen goed geluid, het...

€ 249,00
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top