Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vivanco HDMI 4K 0,75m

Vivanco HDMI 4K 0,75m
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Vivanco 0,75 meter HDMI kabel

Sluit je HDTV of LCD-monitor aan op je HDMI apparaat met deze Vivanco kabel van hogekwaliteit. Vivanco kabels bieden de vertrouwde kwaliteit waaraan een kabel moet voldoen. Daarnaast is deze Vivanco HDMI kabel uiterst plat ontworpen en voldoet aan het predicaat High-Speed. Ook de Ethernet aansluiting vinden we terug bij deze HDMI kabel. Vivanco kabels zijn dus op de toekomst voorbereid.

HDMI High Speed with Ethernet
  De hoogste HDMI gradatie is de "High Speed with Ethernet" specificatie. Kabels met dit label garanderen de hoogste data overdracht van minimaal 10,2 Gb/ps. Dit is vereist voor de weergave van o.a. 3D en Full HD resoluties. Door middel van het separaat verstuurde Ethernet signaal zal geschikte apparatuur in staat zijn netwerk en internet data via de HDMI aansluiting te communiceren zonder dat hier extra netwerkkabels voor nodig zijn.
 
3D
 Adembenemende High Definition beelden in 3D worden doorgegeven door HDMI kabels met het HDMI High Speed label. 3D is een van de mogelijkheden die de nieuwste apparatuur ondersteunt. De eerste apparaten met 3D zijn de nieuwste LCD en Plasma TV?s en de laatste generatie Blu-Ray spelers. Ook game consoles en digitale ontvangers zullen volgen.

Full HDTV 1080P
 Bij het aansluiten van uw Blu-Ray of DVD speler met HDMI aansluiting, kunt u met deze kabel genieten van Full-HD 1080p beeld. Door de weergave in 1080p, oftewel 1080 beeldlijnen, is elk detail zichtbaar op uw scherm
 
 Specificaties:

-Gecertificeerde HDMI High Speed with Ethernet kabel
-3D, 4K, Audio Return Chanel
-Full HD 1080p
-Data overdracht meer dan 10 Gbps
-Kabel lengte 0,75 meter
-Vergulde kontakten

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vivanco HDMI 4K 0,75m
Merk Vivanco
Type accessoires Kabels
Type kabel HDMI
Lengte 0.75 meter
Verguld Ja
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Vivanco HDMI 4K ”
Beoordeling door John van Gerven (geplaatst op 26-08-2013)
Een paar weken geleden heb ik deze kabel gekocht, was niet echt op zoek naar deze kabel maar hij moest wel 3D, arc en HD zijn. Personeelslid uit de winkel bood deze aan en heb hem genomen. Heb er later nog twee bij gehaald. Ik heb geen vergelijk met andere maar deze bevalt goed.
Back to top
  Loading...