Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vivanco HDMI 4K 1,5m

Vivanco HDMI 4K 1,5m
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Vivanco 1,5 meter HDMI kabel

Sluit je HDTV of LCD-monitor aan op je HDMI apparaat met deze Vivanco kabel van hogekwaliteit. Vivanco kabels bieden de vertrouwde kwaliteit waaraan een kabel moet voldoen. Daarnaast is deze Vivanco HDMI kabel uiterst plat ontworpen en voldoet aan het predicaat High-Speed. Ook de Ethernet aansluiting vinden we terug bij deze HDMI kabel. Vivanco kabels zijn dus op de toekomst voorbereid.

HDMI High Speed with Ethernet
  De hoogste HDMI gradatie is de "High Speed with Ethernet" specificatie.  Kabels met dit label garanderen de hoogste data overdracht van minimaal 10,2 Gb/ps. Dit is vereist voor de weergave van o.a. 3D en Full HD resoluties. Door middel van het separaat verstuurde Ethernet signaal zal geschikte apparatuur in staat zijn netwerk en internet data via de HDMI aansluiting te communiceren zonder dat hier extra netwerkkabels voor nodig zijn.
 
3D
 Adembenemende High Definition beelden in 3D worden doorgegeven door HDMI kabels met het HDMI High Speed label. 3D is een van de mogelijkheden die de nieuwste apparatuur ondersteunt. De eerste apparaten met 3D zijn de nieuwste LCD en Plasma TV?s en de laatste generatie Blu-Ray spelers. Ook game consoles en digitale ontvangers zullen volgen.

Full HDTV 1080P
 Bij het aansluiten van uw Blu-Ray of DVD speler met HDMI aansluiting, kunt u met deze kabel genieten van Full-HD 1080p beeld. Door de weergave in 1080p, oftewel 1080 beeldlijnen, is elk detail zichtbaar op uw scherm
 
 Specificaties:

-Gecertificeerde HDMI High Speed with Ethernet kabel
-3D, 4K, Audio Return Channel
-Full HD 1080p
-Data overdracht meer dan 10 Gbps
-Kabel lengte 1,5 meter
-Vergulde kontakten

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vivanco HDMI 4K 1,5m
Merk Vivanco
Type accessoires Kabels
Type kabel HDMI
Lengte 1.5 meter
Verguld Ja
Accu Nee
Harde schijf Nee
Verbindingen HDMI
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“HDMI kabel”
Beoordeling door Dick (geplaatst op 29-12-2016)
Goede kabel voor weergave van mijn Blur Ray speler.
“Zeer tevreden over deze kabel, de Vivanco HDMI 4K 1,5m”
Beoordeling door Joost Derks (geplaatst op 06-07-2012)
Allereerst ben ik erg tevreden over de snelle levering van de kabel. Altijd prettig als een product op voorraad is en de volgende dag al geleverd wordt. De verpakking van Vivanco HDMI 4K 1,5m ziet er fraai en degelijk uit, het product is er ook redelijk makkelijk uit te halen (m.b.v. een schaar). Eenmaal uit de verpakking valt meteen op hoe solide deze kabel aanvoelt, een kabelbreuk zal je met deze kabel niet snel krijgen. Ook ben ik erg positief over de connectoren. Ik heb wel eens andere HDMI kabels gebruikt en daarbij had ik het gevoel dat ze elk moment van de TV los konden komen. De Vivanco HDMI 4K 1,5m connectoren zitten meteen goed strak in de TV HDMI poort en daar blijven ze ook zitten, ook als je de kabel beweegt. Over het signaal ben ik ook uitermate tevreden. Gewoon goed en geen storingen. Bij aanschaf van andere kabels in de toekomst zal ik dan ook zeker in het assortiment van Vivanco kijken.
“Erg goede HDMI kabel”
Beoordeling door Mike (geplaatst op 03-07-2012)
Enkele weken geleden deze kabel besteld en ben erg tevreden. Dit is een uitstekende kabel!
Back to top
  Loading...