Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vivanco HDMI 4K 3m

Vivanco HDMI 4K 3m
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Vivanco 3 meter HDMI kabel

Sluit je HDTV of LCD-monitor aan op je HDMI apparaat met deze Vivanco kabel van hogekwaliteit. Vivanco kabels bieden de vertrouwde kwaliteit waaraan een kabel moet voldoen. Daarnaast is deze Vivanco HDMI kabel uiterst plat ontworpen en voldoet aan het predicaat High-Speed. Ook de Ethernet aansluiting vinden we terug bij deze HDMI kabel. Vivanco kabels zijn dus op de toekomst voorbereid.

HDMI High Speed with Ethernet
  De hoogste HDMI gradatie is de "High Speed with Ethernet" specificatie. Kabels met dit label garanderen de hoogste data overdracht van minimaal 10,2 Gb/ps. Dit is vereist voor de weergave van o.a. 3D en Full HD resoluties. Door middel van het separaat verstuurde Ethernet signaal zal geschikte apparatuur in staat zijn netwerk en internet data via de HDMI aansluiting te communiceren zonder dat hier extra netwerkkabels voor nodig zijn.
 
3D
 Adembenemende High Definition beelden in 3D worden doorgegeven door HDMI kabels met het HDMI High Speed label. 3D is een van de mogelijkheden die de nieuwste apparatuur ondersteunt. De eerste apparaten met 3D zijn de nieuwste LCD en Plasma TV?s en de laatste generatie Blu-Ray spelers. Ook game consoles en digitale ontvangers zullen volgen.

Full HDTV 1080P
 Bij het aansluiten van uw Blu-Ray of DVD speler met HDMI aansluiting, kunt u met deze kabel genieten van Full-HD 1080p beeld. Door de weergave in 1080p, oftewel 1080 beeldlijnen, is elk detail zichtbaar op uw scherm
 
 Specificaties:

-Gecertificeerde HDMI High Speed with Ethernet kabel
-3D, 4K, Audio Return Channel
-Full HD 1080p
-Data overdracht meer dan 10 Gbps
-Kabel lengte 3 meter
-Vergulde kontakten

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vivanco HDMI 4K 3m
Merk Vivanco
Type accessoires Kabels
Type kabel HDMI
Lengte 3 meter
Verguld Ja
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Vivanco hdmi4k”
Beoordeling door Debora (geplaatst op 15-09-2014)
Kabel doet wat hij moet doen. Geluid en beeld zijn prima.
“Vivanco HDMI 4K 3m.”
Beoordeling door Bert Rietveld. (geplaatst op 16-01-2012)
dit is een ideale HDMI kabel die ook 3D ondersteunt voor het verbinden van een 3D blu-ray speler met een 3D tv en dan ook nog in 1080p full HDTV. het geeft bij ons een goed resultaat zijn er erg tevreden over. het is zeker een aanrader voor die aansluiting.
Back to top
  Loading...