Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vivanco HDMI Sound Image 3m

Vivanco HDMI Sound Image 3m
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

SI

Sound & Image 3 meter met ethernet HDMI kabel 

Sound & Image HDMI kabels; Geniet van volledige ondersteuning van Full HD, 1080p, 3D en 4K met Ethernet verbinding. De ergonomische pluggen vergemakkelijken de installatie. Iedere signaal vorm, verbonden aan de laatste HDMI specificaties worden ondersteunt. Sound & Image HDMI kabels hebben daarom het "High Speed with Ethernet"label.

De Sound & Image HDMI kabel zorgt ervoor dat je apparatuur in prima verbinding met elkaar staat. Zuurstofvrij koper als geleider zorgt voor de perfecte overdracht. Door de goud vergulde connectoren is de aansluiting tussen de kabel en de apparatuur optimaal. De stevige blauwe kunststof kabel mantel garandeert dat ze prima zijn afgeschermt en ook tegen een stootje kunnen. Geniet probleemloos en stortingsvrij van je favoriete films.

HDMI High Speed met ethernet
HEC De nieuwste HDMI kabels voldoen aan de laatste HDMI specificaties. De hoogste gradatie is de "High Speed with Ethernet specificatie. Kabels met dit label garanderen de hoogste data overdracht van minimaal 10,2 Gb/ps. Dit is vereist voor de weergave van o.a. 3D en Full HD resoluties. Door middel van het separaat verstuurde Ethernet signaal zal geschikte apparatuur in staat zijn netwerk en internet data via de HDMI aansluiting te communiceren zonder dat hier extra netwerkkabels voor nodig zijn.
 
3D
 Adembenemende High Definition beelden in 3D worden doorgegeven door HDMI kabels met het HDMI High Speed label. 3D is een van de mogelijkheden die de nieuwste apparatuur ondersteunt. De eerste apparaten met 3D zijn de nieuwste LCD en Plasma TV?s en de laatste generatie Blu-Ray spelers. Ook game consoles en digitale ontvangers zullen volgen.

4K
 4K staat voor een resolutie van 4096 x 2160 pixels. Dit is ruwweg 4x de resolutie van 1080p. Vaak wordt dit ook de videoresolutie 4K x 2K genoemd. Door de ondersteuning van 4K resolutie door de Prowire HDMI High Speed kabel wordt de gebruiker in staat gesteld zijn Home Cinema opstelling eindelijk met echte bioscoop weegave te kunnen vergelijken.
 
ARC

De Audio Return Channel functie helpt om het aansluiten eenvoudiger te maken. Zo is het niet meer nodig meerdere audio verbindingen te maken tussen bijvoorbeeld het LCD/Plasma scherm en het audio systeem om geluid van de TV te horen.

Specificaties:

-Gecertificeerde High Speed with Ethernet kabel
-3D, 4K, Audio Return Chanel
-Full HD 1080p
-3D ondersteuning 1080p Dual stream
-4K ondersteuning, 4096 x 2160 pixels bij 24 Hz -Ondersteunt Ethernet toepassingen Alle apparatuur die met een HDMI High Speed wit Ethernet kabel is verbonden en die deze functie ondersteund, kunnen een verbinding maken met internet.
-Data overdracht meer dan 10 Gbps
-Kabel lengte 3 meter
-99,99% OFC conductoren
-24K vergulde kontakten

-Meervoudige afscherming bestaande uit:
-Ergonomische pluggen van beschermend kunststof
-Gevlochten OFC
-Aluminium folie
-Kabel mantel van hoogwaardig kunststof

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vivanco HDMI Sound Image 3m
Merk Vivanco
Type accessoires Kabels
Type kabel HDMI
Lengte 3 meter
Verguld Ja
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...