Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels Next 7345 Turn 120

Vogels Next 7345 Turn 120
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Vogel's DesignMount NEXT 7345: Laat je televisie nu nog mooier naar voren komen

De nieuwe Vogel's DesignMount herken je meteen. Er is aan elk detail gedacht en een wandsteun ontwikkelt die luxe uitstraalt. De NEXT 7345 is verrassend soepel en draait tot 120 graden en kantelt tot 20 graden. Je vouwt hem eenvoudig op tegen de wand waardoor er nauwelijks ruimte overblijft tussen de wand en de steun. De DesignMount NEXT 7345 is ontwikkeld voor tv's van 40 tot 65 inch (102 - 165 cm) met een gewicht van maximaal 30 kilo. De NEXT muurbeugel is eenvoudig te installeren doordat er veel is nagedacht over de montage. De steun bevestig je in een handomdraai waterpas! De wandsteun kan gecombineerd worden met de NEXT 7840 en 7825.

 • Wandbeugel
 • Elegant ontwerp
 • Geborsteld aluminium, chroom accenten
 • Sreen Protection System
 • Smart Movement Mechanism
 • Magnetic Home Position
 • Eenvoudige installatie
 • Cable Inlay System
 • Uittrekken tot 72 cm
 • Kantelen tot 20°
 • Draait tot 120°
 • VESA 600 x 400

Vogel's DesignMount NEXT 7345

Screen Protection System

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je tv niet tegen de wand aankomt en beschadigt. De wandbeugel is voorzien van SPS (Screen Protection System), die je tv altijd beschermt. Het maakt hierbij niet uit hoe ver je het scherm draait; hij zal niet tegen de wand komen!

Netjes opgeruimd

Met zo'n elegante en gestroomlijnde muurbeugel wil je natuurlijk geen wirwar aan kabels zien. Dankzij de Cable Inlay System werk je alle kabels weg voor een opgeruimd gezicht. De NEXT 7345 is daarnaast voorzien van Smart Movement Mechanism. Dankzij deze functie beweeg je de tv met slechts één vingertop, waardoor die gemakkelijk is aan te passen naar eigen wens.

Vogel's DesignMount NEXT 7345

Vogel's DesignMount NEXT 7345

Soepel veranderen

De DesignMount NEXT is eenvoudig te kantelen en te draaien. Kantel tot 20 graden en draai tot 120 graden. Door de televisie te kantelen voorkom je lichtreflectie op het scherm en heb je een comfortabele kijkhoek. Je kunt de DesignMount uittrekken tot maar liefst 72 cm en hij is geschikt voor tv's met VESA 600 x 400.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels Next 7345 Turn 120
Merk Vogels
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zwart
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 5 tot 10 cm
Bekijk volledige specificaties
“Review”
Beoordeling door Rob (geplaatst op 20-12-2015)
Prima website en informatie over het betreffende artikel.
“TV beugel en kabelgoot Vogel”
Beoordeling door Reny Soerojo (geplaatst op 08-09-2014)
Prachtig doordacht systeem en indrukwekkende kwaliteit. We hebben eerst gebeld met de winkel en een reservering gemaakt voor het product en deze opgehaald met het reserveringsnummer. Dat wordt professioneel en klantvriendelijk afgehandeld. De prijs is ff schrikken, maar we kunnen nu vanuit alle hoeken van de kamer televisie kijken en dat is praktisch. ook de ideale oog- kijkhoogte kun je ermee bereiken. Erg tevreden
“Vogels Next 7345 Turn 120, een design wandbeugel”
Beoordeling door Mireille (geplaatst op 08-09-2014)
We wilden een beugel voor onze tv en gingen voor een aanbieding van Vogels! Tot we deze waanzinnige wandbeugel zagen, echt een sieraad aan je muur! Hij kan een heel eind uitgetrokken worden en kan ook nog naar links en naar rechts! Echt een aanrader dus!
Back to top
  Loading...