Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels Next 7355 MotionMount

Vogels Next 7355 MotionMount muurbeugel

De Next 7355 MotionMount van Vogel?s is een flexibele tv beugel die je maximaal gebruiksgemak biedt. Deze gemotoriseerde tv beugel draait automatisch naar je toe, waar je ook in de kamer zit en tot wel 120 graden naar links en naar rechts. Haal alles uit je muurbeugel en stel automatische beweging in. Zet de TV aan of uit en de Next 7355 beweegt in een vloeiende beweging naar een vooraf door jou ingestelde kijkpositie. Bestuur de Next 7355 muurbeugel eenvoudig met een app voor iOS of Android.  

 • Min. grootte beeldscherm (inch) : 40"
 • Max. grootte beeldscherm (inch) : 65"
 • Draaien tot 120°
 • Aantal armen : 4
 • Op afstand te bedienen
 • Automatisch beweging
 
 • Min. afstand tot de muur (cm) : 7,2
 • Max. afstand tot de muur (cm) : 72
 • Max laadgewicht (kg) : 30
 • Kleur: Zwart
 • Bedienen door een app

 

Automatische beweging

De NEXT 7355 draait automatisch bij het aan en uitzetten van de TV. Stel in welke kijkpositie de muurbeugel moet aanhouden, Zet de TV aan en de muurbeugel draait naar de ingestelde kijkpositie. Zet je de TV uit draait de muurbeugel in een vloeiende beweging weer terug naar de begin positie.

Eenvoudige bevestiging

Het bevestigen en installeren van de NEXT 7355 MotionMount is erg eenvoudig. Alles is plug & play: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt! Makkelijker kan bijna niet.

 

 

Kijkpositie wijzigen

Met de NEXT 7355 wijzig jij je kijkpositie heel eenvoudig. Je download de speciale app voor  iOS of voor Android en je kan op ieder moment handmatig de kijkpositie veranderen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels Next 7355 MotionMount
Merk Vogels
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zwart
Kantelbaar Nee
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 5 tot 10 cm
Bekijk volledige specificaties
“Mooie design luxe tv beugel van Vogel's”
Beoordeling door A.Jongman (geplaatst op 13-01-2018)
Heb deze steun aan de muur gemonteerd, dit viel niet mee vond ik, maar dat heb ik ook nog nooit ondernomen. Als je hulp hebt gaat het in elk geval makkelijker. Eenmaal geinstalleerd was het een makkie, de app downloaden en instellen maar. Echt plug en play zoals in de gebruiksaanwijzing staat. Vind het een mooi ding. Alles werkt naar behoren, had wel graag gewild dat het scherm iets rechter tegen de muur kon. Dit lukt me niet goed. Dat is jammer. Zou het zeker aanraden, mijn oma heeft er ook al belangstelling bij. Is handig in haar appartement, want door ruimtegebrek staat haar stoel nu scheef. Dat zou opgelost kunnen worden. Al met al een stevige goede muurbeugel, al is het wel een aanslag op je portemonnee.
“Super uitvinding en uitvoering”
Beoordeling door Geel7002 (geplaatst op 27-12-2017)
Wat fijn dat dit ding is uitgevonden. Ik wilde mijn TV graag aan het restant van een schoorsteen monteren maar kwam er niet uit hoe wat welke. TOt ik deze zag! Wat een gaaf ding en nog leuk dat ie gewoon in beweging komt wanneer ik de TV aan zet. De beugel gaat dan in de vooringestelde positie. Ideaal. Daarnaast kun je via een app ook handmatig een andere positie kiezen (verder van de muur of juist dichterbij. Meer naar links of juist naar rechts of recht naar voren). En wanneer je de tv uitzet gaat de beugel terug naar de muur, mooi plat er tegenaan. Heerlijk!
“TV steun bedienbaar via app”
Beoordeling door Leuntje (geplaatst op 20-12-2017)
Mooie Tv steun, zware kwaliteit. Handige montage begeleiding met voldoende schroeven om de steun netjes op te hangen. Instelbaar en bedienbaar per app. Zet je de tv aan, komt hij gelijk naar voren en zet zich in de juiste stand, zet je de tv uit, plaatst hij zich weer netjes tegen de muur. Heel handig dus om vanuit je luie stoel te bedienen.
Back to top
  Loading...