Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels NEXT OP1

Vogels NEXT OP1 TV standaard
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
De Vogels NEXT OP1 is dé design standaard voor bijna iedere TV. Iedere TV met een Vesa maat van 600 x 400 mm past hier op. Met de geïntegreerde kabelkolom kan je de kabels mooi wegwerken. Het houten design geeft extra karakter.
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels NEXT OP1
Merk Vogels
Type accessoires TV standaard
Verguld Nee
Kleur Hout
Accu Nee
Harde schijf Nee
Opnamefunctie Nee
Electronische programmagids Nee
Draagbaar Nee
Smart Nee
4K Nee
Bekijk volledige specificaties
“Te duur....”
Beoordeling door Erik Smits (geplaatst op 01-11-2018)
Sinds 1 week in het bezit van de Vogel's Next OP1 in combinatie met een 4K LG 49 INCH.

Prijs; bijna 799,-
Eerste indruk als je de onderdelen uit de doos haalt is dat het product van goede kwaliteit is. Helaas veranderd dit al gauw wanneer je het product in elkaar zet, tijdens het aandraaien van de schroeven spleet de eerste poot al in 2 stukken wat niet zou mogen gebeuren bij een product van bijna 800 euro.

Eenmaal in elkaar blijkt al snel dat de hoogte & draai hoek niet meer in te stellen (draai hoek compleet niet!) wanneer alles vast geschroeft is wat in mijn geval betekende dat ik een boek onder de voorpoten heb moeten plaatsten om de TV een stukje te laten kantelen ivm mijn hoge bank.

Al om al, het ziet er fantastisch uit maar praktisch is het niet....

would not recommend!
“Prachtig design, minder in gebruiksgemak”
Beoordeling door jorritelf (geplaatst op 31-10-2018)
Erg te spreken over het mooie design van de Vogels NEXT OP1. De vloerstandaard is uitgevoerd met mooie materialen en een prachtige afwerking. Een echte eye catcher passend in een modern interieur. Het aanzicht is heel bijzonder: een zo goed als vrijstaande TV zonder dat er kabels in het zicht zijn.

Het monteren van de vloerstandaard is eenvoudig te doen met de duidelijke gebruiksaanwijzing. Wat heel fijn is, is dat er in de doos genoeg materialen zitten om verschillende soorten TV’s te kunnen bevestigen. Wat betreft beleving en uitstraling is de standaard echt helemaal wat bij ons Scandinavische interieur past.

Wat ik erg jammer vind is dat de standaard niet in hoogte verstelbaar is. De kijkhoogte is namelijk erg laag en niet optimaal. Hierdoor is je zicht iets naar beneden gericht bij het TV kijken. Een ander nadeel is dat de TV niet erg stevig op de standaard gemonteerd zit. In principe is dit geen probleem zolang je erbij uit de buurt blijft maar met kleine kinderen of huisdieren geeft dit toch wel mijn twijfels. Ondanks dat de standaard zelf heel erg stevig op de grond staat.

Bij de standaard zijn accessoires verkrijgbaar waarmee je jouw apparatuur zoals apple tv, DVD-speler etc. ook op de standaard kunt monteren. Ik vind het jammer dat deze accessoires er niet al bij zitten voor de stevige prijs die je betaald voor de standaard.

Wat betreft uitstraling en design is de Vogels NEXT OP1 echt uniek in zijn soort, wat betreft gebruiksgemak zijn er nog verbeteringen mogelijk.
“Leuk maar te duur”
Beoordeling door Imke TPG (geplaatst op 29-10-2018)
Na lang zoeken naar de ideale manier om op goede hoogte tv te kijken zonder gaten in muur vond ik de OP1 van Vogel’s. Eenmaal in huis bleek het inderdaad een mooie statief van kwalitatief hoogwaardige
materialen. Het was eenvoudig te monteren en staat stabiel. De kabel is ook netjes weg te werken in de achterste poot. Tot zo ver klinkt het helemaal te gek.
Maar wat enorm jammer is is dat de stand van de tv niet verstelbaar of draaibaar.
Onze Philips tv staat nu als een prachtig te pronken op de OP1 alleen blijkt niet echt praktisch zeker niet als je in bed tv wil kijken.
Daarnaast is de prijs bijzonder stevig voor euro799 is zeker wel iets beters te maken van een specialere houtsoort die wel in meerdere standen verstelbaar is.
Back to top
  Loading...