Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels THIN 545 zwart

Vogel's THIN 545 BLACK TURN 180 WALL MOUNT

De Vogel's THIN 545 BLACK TURN 180 WALL MOUNT muurbeugel is geschikt voor schermformaten van 40 t/m 65 inch (102 t/m 165 cm), en voor schermen met een maximale dikte van 5 cm. Deze stevige beugel kan maximaal 25 kg dragen. Leverbaar in zwart en wit.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels THIN 545 zwart
Merk Vogels
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zwart
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Ja
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 3 tot 5 cm
Bekijk volledige specificaties
“erg mooi”
Beoordeling door Johan van Dorp (geplaatst op 07-06-2018)
een erg mooie TV beugel en erg stevig alleen jammer dat er geen goede kabel geleiding bij zit en dat je al je kabels langer nodig hebt als je zoals ik een smart TV hebt met een glasvezelkabel er aan moet je erg uitkijken dat je de glasvezelkabel niet breekt
“In elke hoek.. onder elke hoek!”
Beoordeling door Deejee (geplaatst op 03-06-2018)
Wil je in elke hoek en onder elke kijkhoek tv willen kijken.. dan is dit DE beugel! Door zijn 180 graden draaicirkel en zijn in te stellen tilt( kantel) hoek kijk je overal scherp en heerlijk TV. De beugel is de absolute topper onder de tv beugels. Zeer degelijk en esthetisch goed uitgedacht. Wanneer je de tv tegen de wand aan drukt, is de beugel zo dun, dat deze nauwelijks opvalt. De kabels van je tv werk je met groot gemak weg in de beugel. De beugel laat zich met 1 hand bedienen. De montage is kinderlijk eenvoudig, en mocht je de instructie niet geheel kunnen volgen, kun je online de instructie video bekijken. Wanneer hij eenmaal hangt, wil je nooit meer een andere beugel! Een aanrader onder de beugels!
Back to top
  Loading...