Vogels THIN305

Normale prijs: 129,-

Special Price 79,-

Niet op voorraad

  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Vogel's THIN 305

Elegant in zijn eenvoud. De Vogel's THIN305 heeft slechts 1,5 cm ruimte tussen de tv en de muur. Voor het oog in de THIN 305 muurbeugel vrijwel onzichtbaar maar is echter wel makkelijk toegankelijk voor kabels dankzij de servicestand.

Muurbeugel
FLATBespaar ruimte met een vlakke oplossing voor je flatscreen met de handige muurbeugels van Vogel's. De wandsteunen van Vogel's zijn geschikt voor de huiskamer, kinderkamer, slaapkamer of keuken en zijn vrijwel onzichtbaar!
THIN 305
3D TV Hang je tv als een kunstwerk aan de muur met de Vogel's THIN305. Je tv hangt perfect aan de muur dankzij de geïntegreerde waterpas in deze wandsteun. De Vogels THIN 305 is geschikt voor ultraplatte LED, LCD en plasma schermen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels THIN305
Merk Vogel's
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zilver
Kantelbaar Nee
Draaibaar Nee
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 0 tot 2 cm
Bekijk volledige specificaties
“Muursteun thin 305”
Beoordeling door Patrick van Ekris (geplaatst op 17-02-2012)
echt een meerwaarde voor je televisie, zeer makkelijk te monteren. Gebruiksaanwijzing inclusief benodigde schroeven, pluggen enz. Ziet er super strak uit en wat ik belangrijk vind dat je goed bij de kabels kunt komen. Kortom goed pruduct en een snelle levering door plasma discounter toppie!!
“Vogels Thin 305”
Beoordeling door R. Jonkers (geplaatst op 10-05-2011)
Bij Plasmediscounter de Vogels Thin 305 wandmontage beugel besteld. Deze was erg snel in huis, meteen dezelfde dag gemonteerd. Heel erg mooi zo, de televisie zit super strak tegen de muur. De beschrijving is erg duidelijk, iedereen kan dit doen, alle schroeven e.d. zitten in de verpakking, zelfs een waterpasje op de beugel, zodat de televisie helemaal recht tegen de muur zit.
“Zeer tevreden.”
Beoordeling door Koops (geplaatst op 06-05-2011)
Ik zou hier een hele lange review kunnen plaatsen, maar dat is helemaal niet nodig. Kort samengevat: - kleine handige verpakking - duidelijke handleiding - ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat het goed ophangen zeer makkelijk is - diverse bouten, ringen en vulstukjes worden meegeleverd. Hierdoor is makkelijk de juiste bout voor de lcd te vinden. - vulstukjes zorgen ervoor dat de afstand tot de muur vergoot kan worden om zodoende voor sommige type lcd's een kabelstekker te kunnen inpluggen - klik-systeem is makkelijk voor onderhoud, om zodoende de lcd een stukje van de muur te zetten. Zodoende is het makkelijk kabels toe te voegen/verwijderen. Na terugklappen is de lcd weer geborgd. Meestal vermeld ik ook een negatief punt, maar deze kan ik op dit moment niet bedenken. Gr.
Back to top
  Loading...