Vogels THIN325

Normale prijs: 249,-

Special Price 165,-

Niet op voorraad

  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Vogels THIN325

Pefect zicht vanuit elke positie. Je maakt het waar met de Vogels THIN325. Ervaar meer kijkopties doordat je deze wandsteun tot wel 210 graden kan draaien, 60 graden naar links en 60 graden naar rechts. Ook kun je deze steun 20 graden naar voren kantelen. Dus hoe je ook televisie wilt kijken met de Vogels THIN325 kan het allemaal!

Muurbeugel
TurnBespaar ruimte met een vlakke oplossing voor je flatscreen met de handige muurbeugels van Vogels. De wandsteunen van Vogel's zijn geschikt voor de huiskamer, kinderkamer, slaapkamer of keuken en zijn vrijwel onzichtbaar!
THIN 345
3D TV Hang je tv als een kunstwerk aan de muur met de Vogel's THIN325. Je tv hangt perfect aan de muur!De Vogel's THIN325 is geschikt voor ultraplatte LED, LCD en plasma schermen vanaf 32 inch t/m 55 inch..
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels THIN325
Merk Vogel's
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zilver
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 3 tot 5 cm
Bekijk volledige specificaties
“Superfijne beugel”
Beoordeling door Wesley (geplaatst op 09-02-2016)
Onlangs heb ik de Thin325 aangeschaft van Vogel's en ik ben zeer tevreden. De uitleg m.b.t. de montage was erg duidelijk (ook online te volgen). Samen met de bijgeleverde mal heb ik de TV kaarsrecht hangen. De ondersteuning welke ik telefonisch heb ontvangen was uitstekend. Volgens de site zou mijn TV geschikt zijn voor de Thin325, maar in eerste instantie leek de beugel niet helemaal te passen. Na telefonische instructies, heb ik de beugel alsnog op de TV kunnen monteren. Dank je wel! De TV hangt nu mooi (aan 1 poot) op de muur en ik kan de TV goed draaien en eventueel nog kantelen.
Back to top
  Loading...