Vogels THIN345 wit

Normale prijs: 349,-

Special Price 241,-

Niet op voorraad

  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Vogel's THIN 345W: Alpine White

Met de Vogel's THIN 345W draai en kantel je je tv! Een 'flatlook' zonder flexibiliteit in te leveren tijdens het kijken kan met deze muurbeugel. De THIN345W maakt het mogelijk om je scherm volledig van de muur af te draaien en te kantelen. Tussen de tv en de muur zit 3,5 cm ruimte dus deze beugel is vrijwel onzichtbaar voor het oog. De tv kan 90 graden naar rechts en links worden gedraaid en 20 graden worden gekanteld. Het Vogels Cable Inlay(CIS) zorgt ervoor dat kabels onopvallend worden weggewerkt.

Muurbeugel
TILTBespaar ruimte met een vlakke oplossing voor je flatscreen met de handige muurbeugels van Vogels. De wandsteunen van Vogel's zijn geschikt voor de huiskamer, kinderkamer, slaapkamer of keuken en zijn vrijwel onzichtbaar!
THIN 345W
3D TV Hang je tv als een kunstwerk aan de muur met de Vogel's THIN 345W. Je tv hangt perfect aan de muur dankzij de geïntegreerde waterpas in deze wandsteun. De Vogel's THIN345W is geschikt voor ultraplatte LED, LCD en plasma schermen.
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels THIN345 wit
Merk Vogel's
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zilver
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Min. afstand tot de wand 3 tot 5 cm
Bekijk volledige specificaties
“Vogels THIN345 White”
Beoordeling door H.G. Hartjes (geplaatst op 25-09-2015)
Deze luxe muursteun was een perfecte oplossing: ik zocht een steun die naar beide kanten 90 graden kan draaien dus haaks op de muur kan komen staan én die erg plat tegen de muur op te vouwen is. Deze beantwoordt perfect aan deze eisen. Besteld bij televisiewinkel vanwege de extra €30,- Facebook korting (toch mooi meegenomen). Snelle en correcte service en verzending, bestel er zeker nog eens!
Back to top
  Loading...