Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels WALL 3205

Vogels WALL 3205 vaste TV-muurbeugel

De WALL 3205 vaste TV-beugel is een veel gebruikte muurbeugel. Dit ophangsysteem is geschikt om vrijwel ieder model van 32" to 55" (81-140 cm) stevig aan de muur te bevestigen. De 3205 heeft een maximaal draagvermogen van 50 kg. De WALL 3205 bied je optimaal comfort voor een betaalbare prijs. Bevestig je TV op slechts 2,3 cm van de muur, klik de TV veilig vast op zijn plaats en geniet van een strak opgehangen TV scherm.

  • TV-muurbeugel
  • Min. beeldgrootte 32 inch
  • Max. beeldgrootte 55 inch
  • Min. afstand tot de wand 23 mm
  • TV-gecertificeerd
 
  • Max gewicht van de TV 50 kg
  • Kleur: zwart
  • Gaten patroon in mm: Min. 100x100 / Max. 400x400
  • Garantie levenslang

 

 

TV Mount Guide app

De app voor het veilig en eenvoudig installeren van je Vogel's TV beugel. De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur. De TV Mount Guide gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt voor het bepalen van de positie van je tv. Je kunt zo met je tablet of smartphone precies zien waar je eerst boorgat van je Vogel?s tv beugel moet komen. Hoe makkelijk is dat!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels WALL 3205
Merk Vogels
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zwart
Kantelbaar Nee
Draaibaar Nee
Diepteverstelbaar Nee
In hoogte verstelbaar Nee
Bekijk volledige specificaties
“Perfecte muurbeugel”
Beoordeling door Ramonintor (geplaatst op 14-02-2018)
Al snel viel mijn keuze op het merk Vogels. Technisch perfect en voelt goed aan. Stevig genoeg voor een mooie zware TV. De app is fantastisch en hiermee heb je zo de ideale plek op je muur te pakken. De montage is een fluitje van een cent en je TV hangt perfect op de plek die jij wilt. Superstrak tegen de muur. De perfecte muurbeugel met de perfecte prijs kwaliteit verhouding.
“Eenvoudige maar goedemuurbeugel”
Beoordeling door Gerrit (geplaatst op 09-02-2018)
Ik heb een aantal weken geleden de Wall 3205 muurbeugel gekocht en inmiddels gemonteerd. De bijgesloten handleiding is in ieder geval duidelijk. Alle benodigde onderdelen voor diverse soorten TV's worden mee geleverd bij de muurbeugel en dat is ook best prettig te noemen. Zelf heb ik gekozen voor een vaste muurbeugel omdat draaien van de TV bij ons niet nodig is. Hetgeen ik ook zeer prettig vind aan dit type muurbeugel is de klikbevestiging waarmee de TV heel eenvoudig ook weer even van de wand af gehaald kan worden als je een kabel aan wilt sluiten of om iets anders te wijzigen achter de TV. Kortom, ik ben reuze tevreden over deze muurbeugel.
“Vogels walk 3205”
Beoordeling door Pieter (geplaatst op 25-01-2018)
Goede stevige beugel, makkelijk te monteren. Door de beugel hangt mijn tv strak op de muur en komt mijn ambi-light goed tot zijn recht.
Back to top
  Loading...