Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Vogels WALL 3225 zwart

Vogels WALL3225 draaibare TV-muurbeugel

De WALL 3225 biedt je optimaal comfort voor een betaalbare prijs. De draaibare Televisiebeugel is een flexibele en veel gebruikte muurbeugel. De draaihoek van de WALL3225 is totaal 120° en de kantelhoek in in totaal 20° om weerspiegeling te vermijden. Deze muurbeugel is geschikt om vrijwel ieder model van 32" to 55" (81-140 cm) stevig aan de muur te bevestigen. De WALL 3225 heeft een maximaal draagvermogen van 50 kg.  Bevestig je Televisie op slechts 5,5 cm van de muur. Klik de TV veilig vast op zijn plaats en geniet van het jouw favoriete film, serie of TV-programma.

 • TV-muurbeugel
 • Min. beeldgrootte 32 inch
 • Max. beeldgrootte 55 inch
 • Min. afstand tot de wand 5,5 cm
 • Max afstand tot de wand 32 cm
 • TV-gecertificeerd
 
 • Kantelhoek tot 20° naar voren
 • Draaihoek 120°
 • Max gewicht van de TV 50 kg
 • Kleur: zwart
 • Gaten patroon in mm: Min. 100x100 / Max. 400x400
 • Garantie levenslang

 

 

TV Mount Guide app

De app voor het veilig en eenvoudig installeren van je Vogel's TV beugel. De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur. De TV Mount Guide gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt voor het bepalen van de positie van je tv. Je kunt zo met je tablet of smartphone precies zien waar je eerst boorgat van je Vogel?s tv beugel moet komen. Hoe makkelijk is dat!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Vogels WALL 3225 zwart
Merk Vogels
Type beugel Tv -beugel
Geschikt voor Tv
Kleur Zwart
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Diepteverstelbaar Ja
In hoogte verstelbaar Nee
Bekijk volledige specificaties
“Aanrader!”
Beoordeling door Jessica (geplaatst op 16-10-2018)
Ik heb deze beugel nu een paar weken in huis en ik ben uitermate tevreden. Door deze beugel kan ik de TV nu op de juiste stand zetten en relaxt nog even in bed mijn serie of tv-programma afkijken. De installatie is gemakkelijk en hij is stevig. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik raad hem iedereen aan die opzoek is naar een tv-beugel voor de woon-of slaapkamer. Je zult er veel plezier van hebben!
“goede, nette beugel, prijs wel wat hoog”
Beoordeling door beemsterkaas (geplaatst op 01-10-2018)
Momenteel heb ik een Vogel's Wall 3225,ik ben tevreden over het product het heeft een mooi design en is van degelijke kwaliteit. Ik ben alleen wel van mening dat ik de volgende keer dat ik er 1 aanschaf, ik kies voor een beugel met harmonica effect. Hierbij komt de tv verder van de muur af en kan hij een scherpere hoek maken ten opzichte van de muur. Deze is ook te koop van het merk Vogel’s Let wel op bij het aanschaffen van de beugel dat de speakers van de tv niet voor de bevestiging zitten dit kan trillingen veroorzaken en verstoring in het geluid. Bij de muurbeugel wordt genoeg materiaal geleverd. Met het boekje erbij kan iedereen deze ophangen.
“Goede kwaliteit tv beugel”
Beoordeling door Glabo (geplaatst op 25-09-2018)
Prima beugel, lekker stabiel en degelijk!
Mooi 180 graden te draaien zodat ik zowel vanaf mijn balkon, huiskamer en de keuken kan kijken.
Back to top
  Loading...